
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
на френски ми е, нелиндо, и теб те таковах май
оф, да, сега го включих :д
исках ти приятелство или нещо такова
Добре, снимах го, качих го в инстаграм, а сега как да взема някакъв линк към снимката? :Д
ама нямам такова, като цъкна трите точки ми пише само Embed
Влизаш в снимката, долу където е лайк и комент бара има едни три точки една под друга, цъкаш ги и Copy Share URL.
А, видях, на телефона ми излиза :д
М, че то линка към цялата страница
нищо, ето http://instagram.com/p/vgiP9KHFco/ :д
и рецептата, от която гледах http://goodnaturedfood.org/2014/10/2...ake/#more-2516
Последно редактирано от Ewok : 11-17-2014 на 17:41
Вечерята днес: Сладък картоф, изпечен на фурна с суха чили подправка, пипер, сол, олио + натрошено сирене.
Жалко, че няма лютеничка.
dobre sam v kuhnqta hvar4at nqvsqkade mekici;da;sdahwahahaha
ох, на майка ми и бяха дали домашно прясно мляко и е направи кис мляко от него и е толкова вкусно, хапвам си го с бисквитки траяна сега :д
*и бтв още се продават от старите траяна ;о ама няма от тези сплетените, а само от тея с дупчиците ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 11-19-2014 на 18:02
Най-често се навъртам около скарите, барбекютата и чеверметата.
Защо не пробвате телешка кавърма? От плешка, че е по - мазно, по - евтино и мен ако питаш увира по - лесно. Защото аз я правя първо нарязвам ама много наситно телешкото (един трик от мен, гледай накъде вървят тъканите на месото и режи перпендикулярно на посоката им, така се дъвче по - лесно после), после го варя докато се свари почти, ама не изцяло, после го запържвам с лук и всичко останало, дето се прави кавърма и става идеално![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
;O голям си разбирач, бе
и ето защо класната казваше, че без математика не може :д
И без ток не можеш да си го сготвиш (ако си в апартамент)![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Пък скоро ще имаме прясно свинско (smirk)
И надявам се един-два телешки стека за мен, понеже скъпото не яде телешко -.-
И стекчетата ги планувам за най-обикновена скара със сол и пипер medium-rare, (а може и пепър стек, ако Андрейчето се съгласи да ми го направи) пък свинското все още не знам какво ще е, но така или иначе той ще го готви, че аз не съм мн мн по месата
To be continued... :д
Последно редактирано от Ewok : 11-21-2014 на 15:02
Да ви се похваля, че вчера изненадах мама и тате с крем карамел, който успях да направя абсолютно сама и се получи страхотно.
Онзи ден с едни приятели правихме печени картофи с масло и подправки, задушни гъби с праз и пчена сьомга. Получи се невероятно!
Аз май съм питала, но какво си правите сутрин за закуска? Трябват идеи за балансирани закуски с достатъчно калории, че да не ми става лошо по обяд, а моите взеха да ми омръзват вече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en