- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
не ме игнорирайте бе, нападнете ме както нападате животните преди да ги заколите и изядете. а, забравих, вие сте подлизурковци и си купувате наготово месцето от магазина за да не ви напомня какво е било преди всъщност и как ядете МЪРША
галакси е яхнала метлата и нарежда бруталноиначе и аз не обичам гъста супа, все пак затова е супа, а не яхния, важното е само вътре да не плува самотно бобче
cuz I swear, I don't care ... ;]]
днешните емоции плюс малко винце, нищо повече
по темата - утре майка ми ще прави меденки, ще ви информирам, ако станат вкусни ;д
добре де
един мъж работещ на изпарения в некой комбинат по осем часа дали ще издържи на трици ?![]()
Всичко може , ако си е набавил необходимите жизненоважни нутриенти и калории. В растителните храни има всичко , което има и в животинските , само дето трябва да ядеш тройно по-голямо количество , защото са ниско калорични.
Всеки може да е здрав , независимо месояден , вегетарианец или веган , ако се храни информирано и интелигентно , и има изградена култура на хранене.
това тройно по-голямо количество оказва ли влияние на джоба
защото тези хора се бъхтят по осем часа в ада за немного пари
също така не може да тръгват за работа с една раница храна
Който иска , намира начин . Който не иска , намира оправдания. Всеки сам си подрежда приоритетите.
Друг път ще ти направя подробни сметки , но не , не излиза по-скъпо , ако ядеш сезонни плодове и зеленчуци , а не ягоди през януари.
омгомгомг
ще има masterchef тук!
и няма да е продукция на тъпия слави!
ох, данодано само жури не са тъпия манчев или ути или или недай боже ШЕФ ПЕТРОВ *пуке*
Имаме толкова кадърни професионалисти - Андрей Токев, Ради Стамболов..., а не ония смешници
много се вълнувам(е)!
Баба днес ми направи страхотен качамак. По - хубав от нейния никой не прави![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
тебе баба ти само те глези
Баба е най - добрата![]()
Тортили за вечеря.
Съквартирантката искаше доматен сос, аз - задушени зеленчуци...резултатът е налице :Д
Всъщност по този начин карфиолът и броколито са наистина вкусни, ако не са термообработени и ако има червен пипер отгоре.
Боб чорба и баница на тиган - Искаха да пробват нещо българско ^.^
И супата на съквартирантката, която никой не хареса и реши, че това е най - удачния начин да я изхвърли.
Утре заминавам за България и нямам търпение да хапна лютеница :Д
Нещо ми се вижда рядък боба :Д
Миличкото ни сготви бобче вчера, отдавна не бях яла, а и му се получи много добре.
Защо не се вълнувате за мастършеф :/
Аз само ти пожелавам успех за сега, пък като почне, ще пускам много смс-и /ако има такава възможност/. ;3
А иначе бобът трябва да е рядък, но не прекалено. Този е направо водичка. ;с
Днес с моя си говорихме точно за това как по някои ресторанти не правят боба като хората и не го обичаме като е супер рядък. :Д