.
Отговор в тема
Страница 138 от 198 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    Браво , сега ми се яде боб.
    :ДДДДДДДДДДДДДДд

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Яжти, пийти и сирети,лебец в бобеца топнети,
    салатка нарижети и ракийца наточети.

Мега фен Аватара на galaxy29
    ох червен боб слабост ми е

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Щях да питам кой пръдна, но станахте прекалено много потенциалните виновници

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Дружно поемаме вината

Мега фен Аватара на Colouring
    В момента във фурната има печени бутчета с картофи. Сложих много подправки, надявам се да станат сочни и вкусни! Също така оставих картофите доста големи. Обелих ги и ги нарязах почти всички само на половинки. Абе, ще снимам, стига да станат. И другото, което ще сложа във фурната после, е баклава. Ном-ном.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Правих тая вечер шпикован свински бут с кашкавал и лук и отгоре заливка, доста добре стана.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...4e&oe=553007EA

Почти като в "Кухня", само че даже беше и вкусно, хаха. Включих режим "Терминатор"

Раздвоен съм в това дали да задам този си въпрос в Спорт или тук, само че там не влиза никой, а и тук до колкото знам има запознати... може би. Има ли някой, който да е пил чай от бабини зъби и има ли някакъв положителен ефект и какъв от съответната билка?

За да не е съвсем извън темата, пробвах марината за пилешки пържоли от бут, като стоят накиснати в кисело мляко, горчица (лъжиЧКА), 3 скилидки чесън на паста, кориандър и супена лъжица мед + черен пипер на вкус (за любители - лют червен пипер). Цяла вечер покрито в хладилник, после на 150 градуса 2 часа на загрята фурна - стават страхотно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Раздвоен съм в това дали да задам този си въпрос в Спорт или тук, само че там не влиза никой, а и тук до колкото знам има запознати... може би. Има ли някой, който да е пил чай от бабини зъби и има ли някакъв положителен ефект и какъв от съответната билка?
    Хм, чисто *теоретично* го знам като билка, до която прибягват двойки със стерилитет, кофти спермограма. Върти ми се нещо в главата, че цери и импотентност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хм, чисто *теоретично* го знам като билка, до която прибягват двойки със стерилитет, кофти спермограма. Върти ми се нещо в главата, че цери и импотентност.
    Аз като спортна добавка питах.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък аз вчера си направих супичка, че мн ми се беше дояла, а и ми беше студео, а Андрейчо не обича, още повече постни и няма да ми направи никога.

Стана доста прекрасна, сложих картофки, червени картофи (не батати, не знам каква им е разликата с обикновените, освен цената, май няма), пащърнак, морковки, лук и чесънче. + червен пипер, кайенски пипер и чубричка. Стана бабешка супа, сгряваща и засищаща <3 Само не знам как ще си изям цялата тенджера :/
    Може по някое време да сложа телешко и андрейчето да ми помогне.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Пък аз вчера си направих супичка, че мн ми се беше дояла, а и ми беше студео, а Андрейчо не обича, още повече постни и няма да ми направи никога.

Стана доста прекрасна, сложих картофки, червени картофи (не батати, не знам каква им е разликата с обикновените, освен цената, май няма), пащърнак, морковки, лук и чесънче. + червен пипер, кайенски пипер и чубричка. Стана бабешка супа, сгряваща и засищаща <3 Само не знам как ще си изям цялата тенджера :/
    Може по някое време да сложа телешко и андрейчето да ми помогне.
    Дай я на мен! :Д

Пък аз сега хапнах изненадващо сърцица в масло<3

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    а да, забравих да кажа, че на моята супичка сложих и масло :д

Мега фен Аватара на SurfSky
    Хора ,дайте някоя рецепта за мъфини ... Миналата година си спомням видях от този раздел точно една рецепта,и станаха много добри ... Но я изгубих,така че ...?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Аааа сега за пръв път видях Кончита Вурст коя била
    Да ви е сладко

Страхотни спагети болонезе станаха, мога да изям тенджерата. Come originali italiani.

anonymous708973
    Guest
    В "руската салата" няма варени макарони, а варени картофи, морков, грах, салам, майонеза, също и кисели краставички. И даже не е руска салата, в Русия никой не е чувал за това наименование, наричат я салата Оливие - френска демек, просто ние сме я "получили" от Русия.

Това, което Дриймърката описва, съм го опитвала някъде, но не знам дали си има собствено име.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В "руската салата" няма варени макарони, а варени картофи, морков, грах, салам, майонеза, също и кисели краставички. И даже не е руска салата, в Русия никой не е чувал за това наименование, наричат я салата Оливие - френска демек, просто ние сме я "получили" от Русия.

Това, което Дриймърката описва, съм го опитвала някъде, но не знам дали си има собствено име.
    Yep, Nudelsalat

Мега фен Аватара на draid
    Макарони в руска салата wtf ? Сефте чувам това, ама явно някъде и такова слагат.

Мега фен Аватара на 102
    аз наскоро ядох руска салата с горчицъ.. нот бад

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    пък аз вчера си направих снежанка от цедено кисело мляко, прясна краставица и малко чесън на прах, мързеше ме да кълцам истински
    а, и малко олио

anonymous708973
    Guest
    Хораааа, ако нямате грил тиган, купете си! Честно, няма такава инвестиция!

Просветих мъжо по темата, и двамата ядем гриловани зеленчуци като ненормални :д
    Гъбкиии, няма такава вкусотия. Също тиквички, патладжан, чушка... Оставям зеленчуците да се мариноват за 10 минутки със зехтин, соев сос, червен пипер, сол, чесън, съвсем обикновено. Днес направихме и сладки картофи, божествено е!
    И една пържолка.

Просто... по-добре похарчени 13 евро не съм имала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си