.
Отговор в тема
Страница 139 от 198 ПървиПърви ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 451 до 3 475 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Също тиквички, патладжан, чушка...
    Почти винаги си взимам, когато се храня в столовата

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    За зеленчуци не съм пробвал, но определено не ми допада как става месото в такъв тиган и не откривам очевидна причина за това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За зеленчуци не съм пробвал, но определено не ми допада как става месото в такъв тиган и не откривам очевидна причина за това.
    Не знам, аз обожавам.
    Следващият ми проект е да се опитам да наподобя едни мръвки, които си взимах от магазина до нас вече мариновани. Знам, че в маринатата има чесън, джинджифил и някакви зелени подправки :д
    Даже си направих пин-стена в пинтерест с рецептички! Имам желание да гриловам и ананас.

Мариновах му пилешко днес - той не обича особено - със зехтин, черен пипер, сол, червен пипер, червено вино и табаско, облиза си пръстите!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-10-2015 на 18:04

На 21 съм и предимно готвя от ъъъ бая години . Завършил съм средното си в гимназия със специалност готвач, записах и да следвам, но прекъснах защото ми предложиха работа на Миконос (гръцки остров) . В последствие заминах в Германия да работя и сега пак съм в България и пак готвя . Най-обичам да приготвям тирамису . На момичетата доста им харесва, пък и е подходящо за закуска в леглото

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Каква е разликата м/у обикновен тиган и грил тиган, освен че единият е оребрен а другият е гладък. Яла съм направвени неща в грил тиган и не откривам разлика, честно казано.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Каква е разликата м/у обикновен тиган и грил тиган, освен че единият е оребрен а другият е гладък. Яла съм направвени неща в грил тиган и не откривам разлика, честно казано.
    От небето до земята. Грил тигана е домашна скар (от оная, дето пуши и овонява всичко в двора на дим, дето наклаждаш въглища), а между скарата и обикновен тиган разликата е огрооооомна. Ако сложиш зеленчук почти без зехтин в обикновен тиган (в грил тиган не се сипва мазнина!), така щети залепне, че бедна ти е фантазията. Ако го полееш с повечко мазнина, ще се пържи. В грил тигана се гриловап- става като steak по американски, с черното оребряване, ама без да вониш на пушек.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ооо, и аз много обичам зеленчуци на такъв тиган. Но скоро ще инвестираме в електрическа скара с половин оребрено и половин плоча и сигурно ще се спукаме да готвим на нея :д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз и в обикновен тиган не сипвам олио/зехтин/масло, просто според мен водещо е покритието на тигана.
    Но както и да е, щом си доволна, честит да ти е и да си го ползваш с удоволствие

Мега фен Аватара на tori
    Аз идвам да се оплача колко съм непохватна. Обожавам да тъпча пуканки докато зяпам сериалче или филм, но не харесвам тия от пакетите. С майка ми наскоро открихме, че в магазина за зеленчуци има такива, които се правят в тенджера. Досега не бяхме виждали пуклива царевица по магазините. Ей, гледах десет хиляди пъти как става - толко е просто, че не знам. ОБАЧЕ хвана ли се на правя аз, или ги загарям, или са много мазни, или тъпата тенджера не е измита като света та загаря самичка, или пресолявам... Баси, мога да готвя разни работи, десертите са ми най-силната страна, дори и да меся мога, а едни нищо и никакви пуканки не мога да си направя на тенджера.
    Да - можете да ми се смеете, няма да рева. Много.

Мега фен Аватара на 102
    а
    тия пукалки са най-яки за които говориш
    една приятелка има машинка за правене ама от старите още дето никва мазнина не се слага
    нема такава пукалка ве ! <3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    а
    тия пукалки са най-яки за които говориш
    една приятелка има машинка за правене ама от старите още дето никва мазнина не се слага
    нема такава пукалка ве ! <3
    ада ли? ако е тя, ще има още една причина да искам да я видя ;/
    и аз най-обичам тез пуканки, на микровълновата и купените в пакетче не са толкова яки
    тори, трябва да движиш тенджерата постоянно, все едно пържиш нещо на тиган и плъзгаш, че да не загори, сещаш ли се :д а пък с другите работи би трябвало да се оправиш, щом вече си сгафила

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ада ли? ако е тя, ще има още една причина да искам да я видя ;/
    и аз най-обичам тез пуканки, на микровълновата и купените в пакетче не са толкова яки
    тори, трябва да движиш тенджерата постоянно, все едно пържиш нещо на тиган и плъзгаш, че да не загори, сещаш ли се :д а пък с другите работи би трябвало да се оправиш, щом вече си сгафила
    Ма аз движа постоянно... и все не успявам да ги докарам както трябва... Ей сега мисля да пробвам да си направя малко, дано успея да ги направя, че ще издивея от яд.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз преди си правех такива в касерола. Слагам масло и царевицата и увивам във фолио (първият път не ги увих и всичко стана в пуканки :Д) и на бавен огън, като раздрусваш от време на време. Солят се след това, но аз не обичам с много сол.

Днес за вечеря ще правя пилешко с фастъцено масло дано нещо направя

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Днес за вечеря ще правя пилешко с фастъцено масло дано нещо направя
    рецепта?

Мега фен Аватара на tori
    Познайте кой успя да си направи пуканки сам тая вечер! Браво на мен, най-накрая.

това е защото аз ти донесох късмет

Мега фен Аватара на tori
    Правилно, да. :3 Обичам те и ти пращам пуканки по пощата. Или трябва да ги донеса по секси бельо?

Мега фен Аватара на 102
    ДА
    ТРЯВА

да, трябва...
    и тори, защо хвърляш сакрални приказки ей така ;/

синеочке, мерси

Не мога да си намеря мюсли, което да не е пълно със захар. Овесени ядки имам и си ги смесвам, но искам и мюслито да не е толкова сладко. А обикновеният корнфлейкс е отвратителен на вкус.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не мога да си намеря мюсли, което да не е пълно със захар. Овесени ядки имам и си ги смесвам, но искам и мюслито да не е толкова сладко. А обикновеният корнфлейкс е отвратителен на вкус.
    Мюсли, можеш да намериш в близката Джамия.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пробвай "oatmeal", аз напълно замених мюслито с него.

направи си домашно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си