- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Ми аз пицата все така я правя. Да е дебела около 3-4 санта, отгоре мажа със салца тестото, редя салами и всякакви други глупости, стържа сирене, стържа кашкавал. Пече се и я оставям настрана. Правя още една пица, но по-тънка и нея пека, накрая похлупвам двете да стане като сандвич и готово.. но избягвам тези работи, защото никак не се наяждам.
Но комент, Пантеро
Вкъщи почти винаги става дебел блат. Вкусно е.
Ирти, усещам как задникът ми става 2 номера по-голям само като го чета това :д
Ми не знам, но аз просто не мога да се нахраня с това. Избягвам също спагети, макарони и всякакви такива изделия.
На всяко ядене от цял хляб ми остават 2 филийки, а буквално една тава баница я изяждам без проблем. Бавно с малко мляко и така.
Имам си малко шкембенце, ама това си ми е чаровна черта. Пък и обичат да го галят, защото е космато и пухкаво.. тъй, че се грижа за него.
О, каква баница правиш?
Много проста, лесна и вкусна. Готови кори за баница, яйца разбиваш в една паница и слагаш надробено сирене. Слагаш две кори на масата и разливаш малко от разтвора. Завиваш кората както искаш и слагаш в тавата. Следващата кора пак така и това е.
И пак същата рецепта, но отделно правиш смес за кекс. В корите редиш локук или сладко, като първо мажеш всяка кора със сместа за кекс. Каквото ти остана от сместа я изсипваш върху баницата. Малко пудра захар после след като е готова и това е.
Знам и тесто за баница как се прави, ама просто няма смисъл. Хората са измислили прекрасни готови кори Белла. Няма смисъл да се мърляш и да се занимаваш да месиш.
Вита, значи. Ясно.
Да бе, ей ся тръгвам да разточвам кори. Ще стоя аз на -100 градуса, ще си взимам гранитен/мраморен плот и ще губя часове, омазана в брашно до ушите. Мерси.
Ирти, типичен мъж. Само ме потресе с ВТОРАТА пица ;дд
Пиците в американски стил са дебели и наяждащи, в италиански стил са тънки с плънка. Аз държа да е с тънък и задължително хрупкав блат. Не някаква питка наклепана с лютеница и салам и айде яж. Повечето хора обичат дебели пици сякаш, тея, за които пицата е "нездравословна" и "бърза" храна. Пицата може да се направи здравословно(имаме нужда не само от салата все пак). Тея гадните на парче за мен са пълна гавра. Малко съм пристрастна към италианската култура![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://i.imgur.com/B9lmH.jpg
http://i.imgur.com/V8AYX.jpg
http://i.imgur.com/xin2H.jpg
Да ви се похваляКартофки, свински пържоли с всякакви подправки; пилешко месо, ориз и запържен лук; мусака.
![]()
Магинце, голяма готвачка, бе :Д
Аз от снощи си чакам картофите, запечени с 4 сирена да станат готови, ама нещо... Ще ги видим тая вечер дали са готови,хаха :Д
А за пицата- мразя дебел блат, отвратителен е. Обичам пица с възмооооожно най-тънък пласт тесто, иначе е прекалено много хляб, не е вкусно, но то аз пица не обичам особено така или иначе :Д Обожавам да има царевичка и маслинки отгоре <3
Everything changes, but beauty remains ...
Ми, като няма кой друг да готвиНещо обаче съм се пошведчила с тез манджи.
Ох, това със сиренцата и картофките ще го пробвам. Иначе днеска нещо със спанак ще готвя, и нещо сладичко ще направя.![]()
Сега ги опитах моите, нещо не са се получили хубаво, мисля, че по-добре щяха да станат, ако отделно се напави сос със сирена и сметанка, както някой по-напред беше казавл. Да знаеш само >Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аз не се развихрям често в кухнята, което не е особено похвално.
Но пък напоследък имам огромно желание да провеждам кулинарни експерименти и сега през ваканцията възнамерявам да готварствам стабилно.
Извадих си доста рецепти от Интернет - то не бяха сладкиши, меса, салатки.. и ще ги изпробвам. Не очаквам брилянтни резултати, де. Ще бъда изключително доволна, ако се получат приемливи за ядене.
You are broken, I can fix you...
^ Все трябва да почнеш от някъдепоствай снимки после!
^ Непременно! Такива събития трябва да се отбелязват.![]()
You are broken, I can fix you...
Богиня съм в кухнята.
От фрикасета до домашни торти, всичко готвя!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мъфини, душа. Бая сме изписали за тях, има и отделна тема.
Eто и домашна рецепта за ябълков щрудел - Вкусно и много лесно![]()