- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Не мога да пека, иначе суфлето отдавна ми е в списъка. Панакотка звучи мн добре, трябва да си намеря съдче, в което да я направя само..
Иначе десерта ти бих го опитала в ресторант, ама не е нещо, което ще тръгна да си правя сама![]()
Аз панакота правя в онези дет правя и крем карамел не ги знам как се наричат съдчетата..
Както сте заговорили за сладкиши...:Д Имахме един готвач индиец преди време в ресторанта, който беше ни показал един уникално вкусен десерт. Дори намерих нещо подобно. Ето я рецептичката: http://recepti.ezine.bg/r-11953-Инди...сладкиш Той го правеше с ябълки на шайби като слагаше отдолу /при сервирането тоест/ захар, канела и ванилия, после ябълката и после отново ванилия, канела, захар в съответния ред. Вкусът е малко натрапчив, но десертчето е ууууууникално ;3
Компот нямам, обаче имам прекрасно домашно сладко от праскови/кайсии, мога него да мажа върху бисквитите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз бях така с ябълките до скоро, ако не е свежа - не ми я хвали. Този сладкиш обаче ми промени мнението:
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...80%D0%B8%D1%81
Става супер вкусно, ако се добавят орехи. Не е никак здравословен с цялата тази захар и бяло брашно, но пък може да се експериментира с рецептата.
Мега вкусен е <3
Т'ва, че веднъж те заядох в кофата защото сте досадни с мъжа мекотело, не значи, че трябва да ме гониш из темите и да сипваш без причинно. Както виждаш съм споделил и добри рецепти/предложения и си изказах мнението за шибаните готвени ябълки.
Не, че нещо, но ако ще ям ябълка.. То тя ще е сто процента свежа, за да си взема витамините и да ми е благо на душата.. Няма да я тъпча с грис захар и брашно.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да заповяда.Очаквам го с нетърпение. Най-много да ме счупи от смех.
Интересно как преди да се хуук-ъпнете не беше такава. Както и да е либуфтъ е сляпа.
Все ми е тая за теб и гейския ти приятел, просто не се заяждай на рандъм. Щото мега много дразниш. Видиш ли ти, не бях само аз да ви кажа, че сте досадни, каквито сте и ни навирате (поглеждайки отстрани) изкуствената си любов.
//Както и там казах, виждам какъв е бил проблема преди време.. и съжалявам.
Просто си трайкай там и не си търси поводи за захапване, няма смисъл, детско е не си на 10.![]()
Dr. Gregory House
Мерси за прекрасното посрещане хаха. :Д
Сонатко, какви сте ги свършили пак с шматарочка? Какво изтървах?![]()
Ходят.
И нещо се изхвърлят като чикия на мокър пясък...
А аз само коментирах ябълките по темата :/ соу сад.
Dr. Gregory House
SonataArctica:
Me:
Dr. Gregory House
Хора, може ли да си пренесете спама във кофата ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Викам да се върнем на ябълковите сладкиши.
Приятелят на майка ми, ако не друго, прави страхотен ябълков щрудел. Мога да издиря рецепта, ако някой има мераци.![]()