- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Добре щеше да е, ако се случваше всеки ден и ако го нямаше сладкото ^^ А всъщност сладко ям до голяма степен за енергия, макар че знам, че дава бууст само за кратко и генерално има негативно влияние върху енергията. Може би имам нужда от това оправдание или пък избягвам да си реша по адекватен начин проблема с липсата на енергия и умората.
Извън личните ми споделяния, вие отнасяте ли се към храната като към източник на енергия? Обръщате ли внимание коя храна как влияе на енергийните ви нива? Наблюдения?
сега очаквам огромен пост от пинкилота със спрели обяснения ;/
и яйцата са си готвене, всезнайке -.-
Кой колкото си може
Дедлок, на ниво енергия само шоколада съм забелязала и е една от причините да внимавам. И за да имам енергия, не забравям да закусвам, при това стабилно.
Иначе по-скоро гледам да не ям определени комбинации от храни, защото се подувам и е една такава гадна тежест в стомаха.
Yep, комбинацията от гъби, пилешко, лук и сметана не е много красива.
В тая тема винаги има по някоя простотия, която искрено ме разсмива.
Инке, яйцата не се готвят само по познатите на теб начини, че да е "кой колкото може".
Да не говорим, че на готвач, който готви на професионално ниво /поне за мен/, му се вижда трудно да направи яйца по панагюрски. Всичко си има чалъм, особено пък в готвенето.
Да бе, сигурна съм, че в тийнейджърски форум се правят кулинарни шедьоври с яйца.
иначе всичко е "кой колкото си може". Не ми се получава пустият lemon curd и това е.
искаш ли да ми направиш, че кака ти е настинала ;/
както знаеш не влизат само тийнове, просто името му е зле сложено ;/ пък и тийн да си, пак не пречи..
а и дори обикновените яйца са си готвене и като цяло обикновените ястия, тва че за теб и другите неприятници като теб, готвене е само нещо завъртяно тип шесторна плитка, не значи, че обикновените нещица не са ;д
много ми се ядат ей такива прасковки http://www.zajenata.bg/прасковки-от-...cepta3074.html ;///
Между обикновено ястие "яйца на тиган" и обикновено ястие тип мусака, пиле с ориз има известна разлика.
ся очаквам да чуя, че филийките с кайма са готвене. за някой, дето ръцете са му в задника, дето вика баба ми, сигурно.
абе, що не дойде кака ви Деси да ви обясни някои работи, нея я разбирате по-лесно някак.