- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
аз също ползвам ALPRO, но честно казано не виждам съществена разлика м/у него и другите марки
общо взето ползвам каквото ми попадне :д
: : : да понякога ги подслаждат с някакви подозрителни неща, така че винаги гледай етикета, дори да пише че е веган/от био производство
Аз имах предвид соевото. Иначе бадемово ми харесва на Алнатура.
А мляко от овес на Kolln, особено с шоколад nom nom...in case if someone cares to know xD.
В едека има Провамел, която също е хубава марка.
Някой спомена, че няма разлика между Алпро и други марки, според мен има...и то голяма. По евтините марки имат странен вкус, подобно на брашно/нишесте...:/
eм, аз честно казано на марка по-евтина от ALNATURA не съм попадала... така че г/д говоря за АЛПРО и АЛНАТУРА, и двете са ОК
: : взимала съм си и на няколко пъти от ТРИУМФ някакво соево, дето беше евтино, ама и то не беше лошо май
нз, общо взето не съм открила все още "млека", които не ми харесват като вкус
ПП в България къде ги намираш тези евтини соеви млека? :д
ПП 2 вариант е и сам да си правиш, но моите опити по някаква причина не се увенчаха с успех
Развалихте темата с тия био лайна, пандата почва да ми липсва с нейното вратле.
нали трудно оцеляваше в чужбина
са имаш храна
да ви еба в опитите да се изкарате по-зле отколкото сте
От Кама Сутра или от Йогата? Защото номерацията е различна
защото признавам, че не се изразих адекватно )
Защото не си правила акула, иначе щеше само за нея да говориш, също да се хвалиш.
Аз съм аматьор, най-голямото ми постижение е да направя октопод с три жени.
Оня ден ядох октопод за първи път.
Не успях да го доям, не знам дали заради вкуса или на психическа основа
Нормален вкус, също като калмарите.
Гледай това
https://www.youtube.com/watch?v=oNy8MUPOAtQ
ттцтц, добре, че прочетох заглавието, преди да тръгне.
Не, че очаквах нещо различно.
Калмари обичам, вероятно наистина не е било от вкуса.
Голяма си лигла, нормално ядене е, момичето е красиво и забавно, то не е като да му къса и лапа пипалата едно по едно.
евтина провокация, ама айде ще го гледам
то не го мандахерца по масата, захвърли настрани и докато си го набута в устата, полепи хиляди бактерии
Очаквах видео с някой стоик ,който по принцип си хапва, а не пискливо, макар и симпатично, момиче
Това горе е 102, нали? :Д
Мацката имаше страшни цици, на корейките са им малки, пък и как го удря в масата и след това го топна в сосчето, забавно е и нямаше нищо, което да погнуси някой. Със 102 си говорихте за обувки в друга тема.
Знам, но по коментара за чужбината се сетих, че е старият 102 :Д
Тя не е чиста корейка