.
Отговор в тема
Страница 16 от 198 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO Виж мнението
    Необходими продукти:
    1 кг тиква
    1 л. прясно мляко
    4-5 яйца
    200 гр захар* + 3-4 с.л. за поръсване на тиквата(използвайте кафява/тръстикова)
    2 ванилии
    1/2 ч.л. канела
    Определено ще се опита, мерси. Предполагам тиквата не се слага сурова - сварена или запечена би било по-добре? И директно ли се пече или на водна баня?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Леко задушена, не изцяло сварена(може и сурова, въпрос на избор). Аз лично не я пека на водна баня, а направо слагам тавата във фурна, загрята до 180-200 градуса. И пека около30-40 минути, но това си зависи и от самата печка!
    Относно брашното, предполагам, че който иска, може да сложи 1 лъжица(а някои даже овалват самите парченца с тиква в брашно, но аз не го правя).
    Отплеснах се, съжалявам...

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ В нас сурова направо я слагаме Става си перфектна.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ В нас сурова направо я слагаме Става си перфектна.
    Убедена съм, че е така, става по всеки начин.

anonymous708973
    Guest
    Рецепта за пиле със сирена, моля Да има синьо задължително

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пинки,

http://www.1001recepti.com/recipe/?r...-sinioo-sirene

но без орехите, нещо хич ми се не връзват като вкус
    пробвано, само че с горгондзола и е супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на cyclops
    Пантерке, аз пилето го правя по следния начин, като всеки път ранообразявам продуктите.

Първо задушавам малко пилето на котлона , после към него прибавям зеленчуците (броколи, гъби, може и др. неща..), добавям малко вода и захлупвам да се задуши всичко хубаво и да стане пилето крехко. Не отнема много време, може би 15 минути като проверявам с вилица. На финала добавям сирената и подправки. Аз много обичам да добавям и стафиди за леко сладникав вкус, но аз наистина си падам по сладко-соленото Ако не можеш да добавиш и ядки по избор
    Абе общо взето можеш да импровизираш, като спазваш реда - пиле, зеленчуци, сирена

anonymous708973
    Guest
    Благодаря и на двете ви! А пилето овалвате ли го в някаква подправка ...ъъ, за пиле, да речем :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Благодаря и на двете ви! А пилето овалвате ли го в някаква подправка ...ъъ, за пиле, да речем :д
    Ако се сетя го мариновам малко с подправки, може малко зехтин, горчица... Ако нямам време просто си слагам риектно подправките към края.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Супер тема, вдъхновяваща.

Иначе само сладки обичам да правя и ми се получават добре.
    За сега все още работа с рецепти, страх ме е да рискувам на око. Поне все още. Иначе основни ястия също бих могла да правя, стига да имам рецепта - нямам нищо против да пробвам.
    Иначе съм правила и мусака, която се получи, нищо, че си мислех, че няма да стане.
    Обожавам да правя както десерти, така и салати.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък доста често експериментирам. Не гледам изобщо рецепти.

Тия дни правих лазаня, палачинки, крем супа, сладкиш с глазура от какао и банан. Довечера ще правя пилето на Пантерата и салата от зелка, моркови, чушки, грах и царевица. :Д

http://i.imgur.com/9ysEj.jpg - Лазанята :Д
    http://i.imgur.com/XxWHm.jpg - палачинка :Д

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Може да ви се стори много странно момче да припарва до фурната ама факт, обичам да правя СПЕЦИАЛИТЕТИ т.нар. "топинг" (не да готвя всекидневни ястия) и даже ми е кеф да изобретявам такива лакомства с най различни смески с плодове, сметана, сладолед и разни такива
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Няма странно бе, и аз обичам да готвя. Както за себе си, така и за другите. Може да мога сравнително ограничен брой неща да правя, но всичките стават супер. Паста всякаква, картофи, таратор, пилета разни, риби, пълнени чушки мога...пиците и тия неща са ясни, те са елемнтарни.
    Най-обичам да готвя месо, не знам защо, сигурно защото е свързано с касапска работа, знам ли

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Няма странно бе, и аз обичам да готвя. Както за себе си, така и за другите. Може да мога сравнително ограничен брой неща да правя, но всичките стават супер. Паста всякаква, картофи, таратор, пилета разни, риби, пълнени чушки мога...пиците и тия неща са ясни, те са елемнтарни.
    Най-обичам да готвя месо, не знам защо, сигурно защото е свързано с касапска работа, знам ли
    Важното е, че можеш и успяваш
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Готвила съм мъфини, всякакви пици, много видове сладолед, торти...Абе, сякви видове сладкиши. Супи, лазания и т.н.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Дойде ми музата вчера , та си пуснах Иван Звездев , и метнах едни картофи със спанак и сирене със заливка на фурна . Чак ми харесаха , ама мъжО не ще да ги яде , не обичал спанак Така ще каже той , сега има 5 дена сама да си ям една тава манджа.
    Но това ми е промоцията за готвене , само когато съм в сесия. Тогава може нон стоп да чистя , мия , готвя , лъскам плочки , бърша прозорци ,каква ли не друга спешна и неотложна работа , само и само да не уча...

Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    Дойде ми музата вчера , та си пуснах Иван Звездев , и метнах едни картофи със спанак и сирене със заливка на фурна . Чак ми харесаха , ама мъжО не ще да ги яде , не обичал спанак Така ще каже той , сега има 5 дена сама да си ям една тава манджа.
    Но това ми е промоцията за готвене , само когато съм в сесия. Тогава може нон стоп да чистя , мия , готвя , лъскам плочки , бърша прозорци ,каква ли не друга спешна и неотложна работа , само и само да не уча...
    Моя обича спанак, но не принава почти нищо без месо Казва "хубава гарнитура!"

Мега фен
    Град
    <3
    оххххххх искам да се науча да готвя МНОГО вкусно, толкова мЪного искам. :3 И всичко да ми е изпипано и до най-малкия детайл. :3

Искам да пробвам това:
    http://bonapeti.bg/collection/?receipt=7076
    http://bonapeti.bg/collection/?receipt=6464
    http://bonapeti.bg/collection/?receipt=6883
    http://bonapeti.bg/collection/?receipt=7159

Изглеждат адски вкусно :3 А и като цяло искам да пробвам нещо с готварска сметана/някакви сосчета/'нещо', овъргаляно в друго нещо хаха (бульончета/пармезан/нещо такова)

омг искам едно от всичките ми Аз да е като Бри Ходж от отчаяни съпруги :3333333
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Предложете ми рецепта за нещо бързо, вкусно, без пържене по възможност. Става дума за вечеря.
    Приготвила съм си страшни количества ориз, картофи, кашкавал, сирене, брашно... Сега остава и рецепта да си намеря. Нещо като за петима души.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Предложете ми рецепта за нещо бързо, вкусно, без пържене по възможност. Става дума за вечеря.
    Приготвила съм си страшни количества ориз, картофи, кашкавал, сирене, брашно... Сега остава и рецепта да си намеря. Нещо като за петима души.
    Гювечета. ;д Това ми се яде в момента и за това се сещам. Слагаш каквото намериш в хладилника, буташ в печката и след 15 мин воала! ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на xoxi
    И аз се сещах за гювечета, но скоро ядохме, пък аз не обичам да се повтарям често.
    Измислих го обаче. За предястие ще е ориз с кашкавал (оризът се пържи в масло, след което се вари в подсолена вода и се поръсва с черен пипер... и чак след това се разбърква с настърган кашкавал, но не мисля да го карам в тоя ред, а и ще си сложа някои неща от мен), а аз основно ще е картофен пататник. За първи път го чух преди малко и ми изглежда много вкусно. Пък и без това ми се ядеше нещо с картофи.

Дори за утре си намерих една интересна рецепта за яйца на очи с банан. Не знам какъв вкус ще има, но определено ще я опитам.

anonymous708973
    Guest
    Аууу, пататникът ми е специалитет, уникален го правя
    По каква рецепта ще го правиш?

Ориз и картофи на мен ми се вижда повечко като за вечеря.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аууу, пататникът ми е специалитет, уникален го правя
    По каква рецепта ще го правиш?
    Ще се радвам, ако споделиш твоята рецепта.
    Аз гледах от тук. Ужасно много подправки за моя вкус. Хареса се, можеше да се наяде човек с него, но аз усещах особено силно вкуса на джоджен и не мисля да повтарям тази рецепта.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Щях да ти предложа огретен - картофи, кашкавал и някакво месо (може и шунка, бекон и етц нещица)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си