Първоначално написано от Lourenço Ама защо го разреди още като е рядък? Може би е имал предвид гъст. :Д
Първоначално написано от Lourenço Ама защо го разреди още като е рядък? good point всички се хванаха за канелата и никой не забеляза това, дори аз не че съм чела поста, де
другия път да не забравиш да сложиш и канела:Д
salt. //дрънкулки o|=
;/
Първоначално написано от Blab другия път да не забравиш да сложиш и канела:Д хахаххаа, ейй, човек да не се обърка. ;д Първоначално написано от galaxy29 ;/ Мда, забрави си любимата емотиконка.
ммм храна <3
кой каза канела
ама ти много се бъркаш
Първоначално написано от 102thedream кой каза канела Първоначално написано от 102thedream канела Първоначално написано от galaxy29 ама ти много се бъркаш oбоснови се.
Първоначално написано от Vanchhh oбоснови се. закачаш пинкилота ли
Какво значи пинкилот?
пинкпантер бе :д
Aз теб закачам, къде видя да съм й писал никът ;д
Първоначално написано от Vanchhh Aз теб закачам, къде видя да съм й писал никът ;д Обоснови се
ами като прочета 'обоснови се' и винаги се сещам за нея ;/
Ахаааа.. сега разбирам.
леле много си стегнат, пий едно...
Първоначално написано от galaxy29 леле много си стегнат, пий едно... Много рано, да не съм алкохолик.
Ще му правиш ли компания
не ;/
пет часа рано ? ти си ненормален
Първоначално написано от 102thedream ти си ненормален по-скоро нормален, според мен е по-обидно ;/
Ам' напраУ.
да... как да пиеш с такъв нечовек...
Първоначално написано от galaxy29 да... как да пиеш с такъв нечовек... Ти отказа, дори и да бях казал, че ще пийна, нямаше да има голямо значение.
Правила