- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
така на 17 съм и мога да правя единствено таратор,салата зеле,пържени картофи ;д
Абе, да ви питам, когато готвите нещо в къщи декорирате ли го? У нас почти никога не се случва да се прави някаква специална подредба.
А когато бях на гости у приятеля ми там всяко едно нещо го подреждаха и нареждаха. И не ставаше въпрос за официална вечеря. Дори една съвсем обикновена закуска от пържени яйца с домати беше декорирана. Впечатлих се много.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако готвя само за мене, никога няма да тръгна да украсявам...ако е за повече хора всичко внимателно се сипва, подрежда, оформя...ясно е, че с някаква яхния/салата е по-трудно...най-омразното ми е като седна някъде да пия кафе и да ми дадат бисквитки/ сладки още в кутията/ тарелка, така де, във фабричната опаковка. Задължително се отделят и подреждат в чинийка [=
Утре - лазаня и чийзкейк (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Утре мисля да правя торта с желирани плодове.
Някой да може да сподели изпитани рецепти?
И спря да се върти за миг земята..
Чак като в 5звезден ресторант не, ама не може просто да изпляскаш някаква манджа в чиния - не изглежда апетитно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не украсявам. Но подреждам. Все пак първо се "храним" с очите си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми за мен е много важно и как изглежда храната. Аз съм ужасно капризна откъм с какво се храня.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен пък дори да няма никакъв външен вид, не ми пречи- стига вкусът да е както трябва, разбира се ;д
Например съм склонна да ям напълно разпаднала се домашна торта, пред такава с най-различни цветове и декорирана с разни фигурки и цветчета. Те само влошават вкуса, поне за мен.
Торта ВИНАГИ! :Д и разкльопана да е, винаги е вкусна! Само не обичам онея купените сметановите - те са декорирани, но са отвратителни
оф спирам сладкото
но солената храна трябва да има някакъв вид все пак
Както каза някой горе, не да е украсена, но поне подредена. Не може да изглежда като във военен стол.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еми виждала съм чинии, които ми шепнат "не си гладна, не си гладна" :Д
Иначе последния път с момичетата като ядохме торта <3 едната реши, че тортата се режела с лопатката, с която се сервира и в крайна сметка тортата изглеждаше сякаш сме я сипвали с ръце :Д Но беше уникално вкусна <3 С малинки.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не се занимавам да украсявам. На брат ми не му и пречи![]()
хора... искам хубава украса за торта... ще правя торта за един рд обаче идея си нямам как да я украся... мислех да направя начупен шоколад отгоре - до там ОК .. ми друго ? ... момичето не обича сметана и за това е желателно украсата да е с нещо друго...
Ако е шоколад, по-добре да е настърган. Може към него да добавиш и ядки- лешници например, и да я поръсиш с тях. Иначе става и някакви плодове да нарежеш на филиики, ама не знам дали ще се вържат с вкуса на тортата.
ами той ще е начупен... смисъл ще го разтопя на лист хартия за печене и ще го оставя на тънко да се втвърди пак,после ще го начупя : http://lh5.ggpht.com/_YbrRucyTUT8/Sw...0%B8%D1%8F.jpg ей така.. аз измислих как ще е тортата.. като я направя може да пусна снимки![]()
мерси все пак