.
Отговор в тема
Страница 18 от 198 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 4966

Hybrid View

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    така на 17 съм и мога да правя единствено таратор,салата зеле,пържени картофи ;д

Абе, да ви питам, когато готвите нещо в къщи декорирате ли го? У нас почти никога не се случва да се прави някаква специална подредба.
    А когато бях на гости у приятеля ми там всяко едно нещо го подреждаха и нареждаха. И не ставаше въпрос за официална вечеря. Дори една съвсем обикновена закуска от пържени яйца с домати беше декорирана. Впечатлих се много.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абе, да ви питам, когато готвите нещо в къщи декорирате ли го? У нас почти никога не се случва да се прави някаква специална подредба.
    А когато бях на гости у приятеля ми там всяко едно нещо го подреждаха и нареждаха. И не ставаше въпрос за официална вечеря. Дори една съвсем обикновена закуска от пържени яйца с домати беше декорирана. Впечатлих се много.
    Не, нали е за наши хора

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ако готвя само за мене, никога няма да тръгна да украсявам...ако е за повече хора всичко внимателно се сипва, подрежда, оформя...ясно е, че с някаква яхния/салата е по-трудно...най-омразното ми е като седна някъде да пия кафе и да ми дадат бисквитки/ сладки още в кутията/ тарелка, така де, във фабричната опаковка. Задължително се отделят и подреждат в чинийка [=

Утре - лазаня и чийзкейк (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Ако готвя само за мене, никога няма да тръгна да украсявам...ако е за повече хора всичко внимателно се сипва, подрежда, оформя...ясно е, че с някаква яхния/салата е по-трудно...най-омразното ми е като седна някъде да пия кафе и да ми дадат бисквитки/ сладки още в кутията/ тарелка, така де, във фабричната опаковка. Задължително се отделят и подреждат в чинийка [=

Утре - лазаня и чийзкейк (:
    ее това да.. но аз не смятам преместването им от картонче в чиния за декорация

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако имам време-да.
    обичам да е красиво и вкусно, но не се занимавам винаги, само като имам гости/ми дойде музата
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    няма такива екстри само ако ми е такова настроението и чакаме гости правя нещо за декорация.. иначе - не ...

Когато ще имаме гости

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Когато ще имаме гости
    Хаха, и ние сме така.

Готвих супа днес и учудващо се получи много вкусно. Имам напредък!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xoxi
    Утре мисля да правя торта с желирани плодове.
    Някой да може да сподели изпитани рецепти?
    И спря да се върти за миг земята..

Чак като в 5звезден ресторант не, ама не може просто да изпляскаш някаква манджа в чиния - не изглежда апетитно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Чак като в 5звезден ресторант не, ама не може просто да изпляскаш някаква манджа в чиния - не изглежда апетитно.
    напротив.. зависи ... ако е супа примерно малко трудно ... или ако е някакъв хубав кекс ( баба ми прави един вътре шарен и отгоре с шоколад- стои супер ефектно и е вкусен) му стига само да сложиш парченца в чинията и си е супер...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не украсявам. Но подреждам. Все пак първо се "храним" с очите си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Еми за мен е много важно и как изглежда храната. Аз съм ужасно капризна откъм с какво се храня.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    На мен пък дори да няма никакъв външен вид, не ми пречи- стига вкусът да е както трябва, разбира се ;д
    Например съм склонна да ям напълно разпаднала се домашна торта, пред такава с най-различни цветове и декорирана с разни фигурки и цветчета. Те само влошават вкуса, поне за мен.

Торта ВИНАГИ! :Д и разкльопана да е, винаги е вкусна! Само не обичам онея купените сметановите - те са декорирани, но са отвратителни
    оф спирам сладкото
    но солената храна трябва да има някакъв вид все пак
    Както каза някой горе, не да е украсена, но поне подредена. Не може да изглежда като във военен стол.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Торта ВИНАГИ! :Д и разкльопана да е, винаги е вкусна! Само не обичам онея купените сметановите - те са декорирани, но са отвратителни
    оф спирам сладкото
    но солената храна трябва да има някакъв вид все пак
    Както каза някой горе, не да е украсена, но поне подредена. Не може да изглежда като във военен стол.
    Е, вие как точно сипвате, направо с черпака бам тряс ли?
    Понеже само за себе си готвя, не си играя да украсявам и аранжирам :Д , ако имам гости и време предполагам, че бих се позанимавала.
    Стискайте ми палци бту, днес ще се мъча да правя крем-карамел :Д

Еми виждала съм чинии, които ми шепнат "не си гладна, не си гладна" :Д
    Иначе последния път с момичетата като ядохме торта <3 едната реши, че тортата се режела с лопатката, с която се сервира и в крайна сметка тортата изглеждаше сякаш сме я сипвали с ръце :Д Но беше уникално вкусна <3 С малинки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не се занимавам да украсявам. На брат ми не му и пречи

Banned Мега фен
    хора... искам хубава украса за торта... ще правя торта за един рд обаче идея си нямам как да я украся... мислех да направя начупен шоколад отгоре - до там ОК .. ми друго ? ... момичето не обича сметана и за това е желателно украсата да е с нещо друго...

Ако е шоколад, по-добре да е настърган. Може към него да добавиш и ядки- лешници например, и да я поръсиш с тях. Иначе става и някакви плодове да нарежеш на филиики, ама не знам дали ще се вържат с вкуса на тортата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ако е шоколад, по-добре да е настърган. Може към него да добавиш и ядки- лешници например, и да я поръсиш с тях. Иначе става и някакви плодове да нарежеш на филиики, ама не знам дали ще се вържат с вкуса на тортата.
    ами той ще е начупен... смисъл ще го разтопя на лист хартия за печене и ще го оставя на тънко да се втвърди пак,после ще го начупя : http://lh5.ggpht.com/_YbrRucyTUT8/Sw...0%B8%D1%8F.jpg ей така.. аз измислих как ще е тортата.. като я направя може да пусна снимки

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами той ще е начупен... смисъл ще го разтопя на лист хартия за печене и ще го оставя на тънко да се втвърди пак,после ще го начупя : http://lh5.ggpht.com/_YbrRucyTUT8/Sw...0%B8%D1%8F.jpg ей така.. аз измислих как ще е тортата.. като я направя може да пусна снимки
    Ааа, не те бях разбрала ;д
    Така ли ще я правиш? Аз много обичам шоколада по тоя начин

Banned Мега фен
    мерси все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си