.
Отговор в тема
Страница 194 от 199 ПървиПърви ... 94144184190191192193194195196197198 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 826 до 4 850 от общо 4966
  1. #4826
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    рибата само в печка си я правя

  2. #4827
    Мега фен Аватара на LoveInfect
    Регистриран на
    Dec 2013
    Мнения
    3 103
    Имам лаврак как да го сготвя на фурна?

  3. #4828
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Направих си паста със скариди за уни и мирише божествено, точно както трябва
    Има чесън, бяло вино, лимонов сок, скариди, магданоз и малко кайенски пипер сложих да лютее, мммм
    а, и пармезан, ама като я свалих от огъня

    Стана супербързо, най-досадната част е беленето и почистването на скаридите, но това го бях свършила снощи, така че не се занимавах сега

    снимката не е много сполучлива, но все пак

    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=5639F6D0

    Доста любима рецепта ми става това, само и манатарки да имах и щеше да е амброзия

  4. #4829
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    ^Много вкусно изглежда.

    По-късно следобяд мисля да си спретна една супа от моркови, сладки картофи и кориандър. Да видим как ще се получи.

  5. #4830
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сурово зеле със сол мога да ям много.
    Как може да разваляш зелето със сол, бе?! :дд Даже не се намачква и не се слагат сол и оцет и мога да ти омятам цяла зелка. Или пък както леля ми го прави със майонеза. <3

  6. #4831
    Мега фен
    Регистриран на
    Aug 2010
    Мнения
    6 259
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Как може да разваляш зелето със сол, бе?! :дд Даже не се намачква и не се слагат сол и оцет и мога да ти омятам цяла зелка. Или пък както леля ми го прави със майонеза. <3
    поне трябва да се стрие с ръце, иначе дъвченето става по-трудно

  7. #4832
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Неееее, по никой начин! Зеле се яде сурово, несмачкано, неовкусено и без нищо, иначе не е зеле. :д Както казах - в редки случаи с майонеза може. Ама рядко, щото леля ми не прави такова често, а аз зеле не мога да режа по дифолт. Тъй де, нищо не мога да режа.

  8. #4833
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Знам, че е дабъл, но това заслужава втори пост в темата.
    https://www.youtube.com/playlist?lis...3fPLIjS51SJB9k
    Някои от по-известните десерти са това, силно се надявам да се появят и още. Искам да опитам Марса, Кит-ката и определено Туикса! <3 Влюбена съм просто.

  9. #4834
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    Сготвих си супа от сладък картоф, лук, моркови и топено сирене. Направих я и люта, и йафлсглйглглдгдтг - няма такова удоволствие просто :Д

  10. #4835
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527


    Едно експериментално кексче. Имах соево мляко, което дъхаше прекалено много на соя и реших да пробвам да пека нещо..очаквах да се получи нещо гадно, ама стана баси вкуното. Мек и пухкав кекс, подобно на "sponge cake". За вегански торти е супер!

  11. #4836
    http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

  12. #4837
    Голям фен Аватара на _ivi_
    Регистриран на
    Mar 2008
    Град
    България
    Мнения
    751
    Бях писала преди, че съм яко зле в кухнята. Днес успях да си изпържа яйца... .

  13. #4838
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Бях писала преди, че съм яко зле в кухнята. Днес успях да си изпържа яйца... .
    другия път да се похвалиш и че си избръснала яйца
    и ще си заслужиш мастър шеф

  14. #4839
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    Киноа със зеленчуци: моркови, паприка, чери домати, аспержи, лук, люта чушка, чесън, мента, орегано и зехтин.


    И съквартиранта ми направи веган пица (awww) обаче тия веган салами и кашкавал са ужасни.. :/

  15. #4840
    гост-09
    Guest
    В тенджерата има току що приготвена зеленчукова супа. (:

    Към 400 г. пакет замразени зеленчуци за супи (включващ: моркови, картофи, карфиол, броколи, грах и праз лук) добавих още 3-4 картофа, нарязани на кубчета (както тези в пакета), много ситно нарязани печурки, както и още няколко стръка праз лук, а също и две ситно нарязани червени чушки.
    А да - в микс-а адд-нах и две свръх люти малки чушчици. (:

    Нямам търпение супата да се поохлади и да вечерям с нея. (:

  16. #4841
    Мега фен
    Регистриран на
    Jul 2015
    Мнения
    3 194
    М***, до гост с три цифри ли ще стигнеш ?

  17. #4842
    гост-09
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    М***, до гост с три цифри ли ще стигнеш ?
    Идея си нямам!
    Докато не си получа паролата за вход, в края на февруари месец 2016, броенето ще продължи. (:

    Пък и си има своите "+"-сове - с всеки нов профил праскам по 1 звезда (ужасно) като оценка на моята тема (щото когато ви помолих - почти никой не откликна). Е, поне сега съм го добутал до 1,53, та предполагам със следващите един или два гост профила ще успея най-накрая да смъкна оценката на темата до заветната 1 звезда! (((:

  18. #4843
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    абе емемей-ец, ти с всеки гост нова поща ли си правиш бре?
    100тина пощи ли имаш?

  19. #4844
    гост-09
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    абе емемей-ец, ти с всеки гост нова поща ли си правиш бре?
    100тина пощи ли имаш?
    @всички:
    сори, че разводнявам темата с офф-топик

    @LoadRunner
    Не. Явно не знаеш, че като се "гост"-ализира даден акаунт (поради непотвърден e-mail), то можеш да регнеш пореден профил със същия стар e-mail. Но преди да се самосветна за тази хитринка, просто си пишех някакъв произволен англоезичен e-mail в gmail/yahoo/hotmail и т.н., за който има 99% вероятност наистина да съществува. Е, да - вероятно чужденецът, на когото е, се е чудел какви са тия e-mail, които получава, ама такъв е животът - радост и тъга. (((:

  20. #4845
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    мале мале :Д кой знае колко време си прекарал чаткайки в тоя сайт за да го разучиш из основи
    виж ся, в софия си, голям е града, даже много, и к***те са много, няма да се притесняваш че ще засечеш познато лице, само люлин е колкото половин пловдив
    всеки месец на 15то и 30то число може да си отживееш

  21. #4846
    Мега фен
    Регистриран на
    Aug 2010
    Мнения
    6 259
    Цитирай Първоначално написано от гост-09 Виж мнението
    В тенджерата има току що приготвена зеленчукова супа. (:

    Към 400 г. пакет замразени зеленчуци за супи (включващ: моркови, картофи, карфиол, броколи, грах и праз лук) добавих още 3-4 картофа, нарязани на кубчета (както тези в пакета), много ситно нарязани печурки, както и още няколко стръка праз лук, а също и две ситно нарязани червени чушки.
    А да - в микс-а адд-нах и две свръх люти малки чушчици. (:

    Нямам търпение супата да се поохлади и да вечерям с нея. (:
    замразените често имат вкус на химия, пък и ги бланширват в процеса на производство преди самото пакетиране, понякога дори с мазнина, затова предпочитам пресни докато все още има по-голямо разнообразие на зеленчуци по магазините и пазарите

  22. #4847
    Мега фен Аватара на LoveInfect
    Регистриран на
    Dec 2013
    Мнения
    3 103
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    замразените често имат вкус на химия, пък и ги бланширват в процеса на производство преди самото пакетиране, понякога дори с мазнина, затова предпочитам пресни докато все още има по-голямо разнообразие на зеленчуци по магазините и пазарите
    Аз пък сама си ги замразявам

  23. #4848
    Мега фен
    Регистриран на
    Aug 2010
    Мнения
    6 259
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз пък сама си ги замразявам
    да, така по-бива, и аз съм правил така, даже съм ги бланширвал

  24. #4849

  25. #4850
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    А какво е товааа

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си