- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Направих си паста със скариди за уни и мирише божествено, точно както трябва
Има чесън, бяло вино, лимонов сок, скариди, магданоз и малко кайенски пипер сложих да лютее, мммм
а, и пармезан, ама като я свалих от огъня
Стана супербързо, най-досадната част е беленето и почистването на скаридите, но това го бях свършила снощи, така че не се занимавах сега
снимката не е много сполучлива, но все пак
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=5639F6D0
Доста любима рецепта ми става това, само и манатарки да имах и щеше да е амброзия
^Много вкусно изглежда.
По-късно следобяд мисля да си спретна една супа от моркови, сладки картофи и кориандър. Да видим как ще се получи.
Неееее, по никой начин! Зеле се яде сурово, несмачкано, неовкусено и без нищо, иначе не е зеле. :д Както казах - в редки случаи с майонеза може. Ама рядко, щото леля ми не прави такова често, а аз зеле не мога да режа по дифолт. Тъй де, нищо не мога да режа.
Знам, че е дабъл, но това заслужава втори пост в темата.
https://www.youtube.com/playlist?lis...3fPLIjS51SJB9k
Някои от по-известните десерти са това, силно се надявам да се появят и още. Искам да опитам Марса, Кит-ката и определено Туикса! <3 Влюбена съм просто.
Сготвих си супа от сладък картоф, лук, моркови и топено сирене. Направих я и люта, и йафлсглйглглдгдтг - няма такова удоволствие просто :Д
Едно експериментално кексче. Имах соево мляко, което дъхаше прекалено много на соя и реших да пробвам да пека нещо..очаквах да се получи нещо гадно, ама стана баси вкуното. Мек и пухкав кекс, подобно на "sponge cake". За вегански торти е супер!
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)
Бях писала преди, че съм яко зле в кухнята. Днес успях да си изпържа яйца....
Киноа със зеленчуци: моркови, паприка, чери домати, аспержи, лук, люта чушка, чесън, мента, орегано и зехтин.
И съквартиранта ми направи веган пица (awww) обаче тия веган салами и кашкавал са ужасни.. :/
![]()
В тенджерата има току що приготвена зеленчукова супа. (:
Към 400 г. пакет замразени зеленчуци за супи (включващ: моркови, картофи, карфиол, броколи, грах и праз лук) добавих още 3-4 картофа, нарязани на кубчета (както тези в пакета), много ситно нарязани печурки, както и още няколко стръка праз лук, а също и две ситно нарязани червени чушки.
А да - в микс-а адд-нах и две свръх люти малки чушчици. (:
Нямам търпение супата да се поохлади и да вечерям с нея. (:
М***, до гост с три цифри ли ще стигнеш ?
Идея си нямам!
Докато не си получа паролата за вход, в края на февруари месец 2016, броенето ще продължи. (:
Пък и си има своите "+"-сове - с всеки нов профил праскам по 1 звезда (ужасно) като оценка на моята тема (щото когато ви помолих - почти никой не откликна). Е, поне сега съм го добутал до 1,53, та предполагам със следващите един или два гост профила ще успея най-накрая да смъкна оценката на темата до заветната 1 звезда! (((:
абе емемей-ец, ти с всеки гост нова поща ли си правиш бре?
100тина пощи ли имаш?
@всички:
сори, че разводнявам темата с офф-топик
@LoadRunner
Не. Явно не знаеш, че като се "гост"-ализира даден акаунт (поради непотвърден e-mail), то можеш да регнеш пореден профил със същия стар e-mail. Но преди да се самосветна за тази хитринка, просто си пишех някакъв произволен англоезичен e-mail в gmail/yahoo/hotmail и т.н., за който има 99% вероятност наистина да съществува. Е, да - вероятно чужденецът, на когото е, се е чудел какви са тия e-mail, които получава, ама такъв е животът - радост и тъга. (((:
мале мале :Д кой знае колко време си прекарал чаткайки в тоя сайт за да го разучиш из основи
виж ся, в софия си, голям е града, даже много, и к***те са много, няма да се притесняваш че ще засечеш познато лице, само люлин е колкото половин пловдив
всеки месец на 15то и 30то число може да си отживееш