.
Отговор в тема
Страница 194 от 199 ПървиПърви ... 94144184190191192193194195196197198 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 826 до 4 850 от общо 4966
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    рибата само в печка си я правя

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Имам лаврак как да го сготвя на фурна?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Направих си паста със скариди за уни и мирише божествено, точно както трябва
    Има чесън, бяло вино, лимонов сок, скариди, магданоз и малко кайенски пипер сложих да лютее, мммм
    а, и пармезан, ама като я свалих от огъня

Стана супербързо, най-досадната част е беленето и почистването на скаридите, но това го бях свършила снощи, така че не се занимавах сега

снимката не е много сполучлива, но все пак

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=5639F6D0

Доста любима рецепта ми става това, само и манатарки да имах и щеше да е амброзия

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Много вкусно изглежда.

По-късно следобяд мисля да си спретна една супа от моркови, сладки картофи и кориандър. Да видим как ще се получи.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сурово зеле със сол мога да ям много.
    Как може да разваляш зелето със сол, бе?! :дд Даже не се намачква и не се слагат сол и оцет и мога да ти омятам цяла зелка. Или пък както леля ми го прави със майонеза. <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Как може да разваляш зелето със сол, бе?! :дд Даже не се намачква и не се слагат сол и оцет и мога да ти омятам цяла зелка. Или пък както леля ми го прави със майонеза. <3
    поне трябва да се стрие с ръце, иначе дъвченето става по-трудно

Мега фен Аватара на tori
    Неееее, по никой начин! Зеле се яде сурово, несмачкано, неовкусено и без нищо, иначе не е зеле. :д Както казах - в редки случаи с майонеза може. Ама рядко, щото леля ми не прави такова често, а аз зеле не мога да режа по дифолт. Тъй де, нищо не мога да режа.

Мега фен Аватара на tori
    Знам, че е дабъл, но това заслужава втори пост в темата.
    https://www.youtube.com/playlist?lis...3fPLIjS51SJB9k
    Някои от по-известните десерти са това, силно се надявам да се появят и още. Искам да опитам Марса, Кит-ката и определено Туикса! <3 Влюбена съм просто.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сготвих си супа от сладък картоф, лук, моркови и топено сирене. Направих я и люта, и йафлсглйглглдгдтг - няма такова удоволствие просто :Д

Голям фен Аватара на Lourenço

Едно експериментално кексче. Имах соево мляко, което дъхаше прекалено много на соя и реших да пробвам да пека нещо..очаквах да се получи нещо гадно, ама стана баси вкуното. Мек и пухкав кекс, подобно на "sponge cake". За вегански торти е супер!

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Бях писала преди, че съм яко зле в кухнята. Днес успях да си изпържа яйца... .

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Бях писала преди, че съм яко зле в кухнята. Днес успях да си изпържа яйца... .
    другия път да се похвалиш и че си избръснала яйца
    и ще си заслужиш мастър шеф

Голям фен Аватара на Lourenço
    Киноа със зеленчуци: моркови, паприка, чери домати, аспержи, лук, люта чушка, чесън, мента, орегано и зехтин.

И съквартиранта ми направи веган пица (awww) обаче тия веган салами и кашкавал са ужасни.. :/

гост-09
    Guest
    В тенджерата има току що приготвена зеленчукова супа. (:

Към 400 г. пакет замразени зеленчуци за супи (включващ: моркови, картофи, карфиол, броколи, грах и праз лук) добавих още 3-4 картофа, нарязани на кубчета (както тези в пакета), много ситно нарязани печурки, както и още няколко стръка праз лук, а също и две ситно нарязани червени чушки.
    А да - в микс-а адд-нах и две свръх люти малки чушчици. (:

Нямам търпение супата да се поохлади и да вечерям с нея. (:

Мега фен
    М***, до гост с три цифри ли ще стигнеш ?

гост-09
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    М***, до гост с три цифри ли ще стигнеш ?
    Идея си нямам!
    Докато не си получа паролата за вход, в края на февруари месец 2016, броенето ще продължи. (:

Пък и си има своите "+"-сове - с всеки нов профил праскам по 1 звезда (ужасно) като оценка на моята тема (щото когато ви помолих - почти никой не откликна). Е, поне сега съм го добутал до 1,53, та предполагам със следващите един или два гост профила ще успея най-накрая да смъкна оценката на темата до заветната 1 звезда! (((:

абе емемей-ец, ти с всеки гост нова поща ли си правиш бре?
    100тина пощи ли имаш?

гост-09
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    абе емемей-ец, ти с всеки гост нова поща ли си правиш бре?
    100тина пощи ли имаш?
    @всички:
    сори, че разводнявам темата с офф-топик

@LoadRunner
    Не. Явно не знаеш, че като се "гост"-ализира даден акаунт (поради непотвърден e-mail), то можеш да регнеш пореден профил със същия стар e-mail. Но преди да се самосветна за тази хитринка, просто си пишех някакъв произволен англоезичен e-mail в gmail/yahoo/hotmail и т.н., за който има 99% вероятност наистина да съществува. Е, да - вероятно чужденецът, на когото е, се е чудел какви са тия e-mail, които получава, ама такъв е животът - радост и тъга. (((:

мале мале :Д кой знае колко време си прекарал чаткайки в тоя сайт за да го разучиш из основи
    виж ся, в софия си, голям е града, даже много, и к***те са много, няма да се притесняваш че ще засечеш познато лице, само люлин е колкото половин пловдив
    всеки месец на 15то и 30то число може да си отживееш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от гост-09 Виж мнението
    В тенджерата има току що приготвена зеленчукова супа. (:

Към 400 г. пакет замразени зеленчуци за супи (включващ: моркови, картофи, карфиол, броколи, грах и праз лук) добавих още 3-4 картофа, нарязани на кубчета (както тези в пакета), много ситно нарязани печурки, както и още няколко стръка праз лук, а също и две ситно нарязани червени чушки.
    А да - в микс-а адд-нах и две свръх люти малки чушчици. (:

Нямам търпение супата да се поохлади и да вечерям с нея. (:
    замразените често имат вкус на химия, пък и ги бланширват в процеса на производство преди самото пакетиране, понякога дори с мазнина, затова предпочитам пресни докато все още има по-голямо разнообразие на зеленчуци по магазините и пазарите

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    замразените често имат вкус на химия, пък и ги бланширват в процеса на производство преди самото пакетиране, понякога дори с мазнина, затова предпочитам пресни докато все още има по-голямо разнообразие на зеленчуци по магазините и пазарите
    Аз пък сама си ги замразявам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз пък сама си ги замразявам
    да, така по-бива, и аз съм правил така, даже съм ги бланширвал

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    А какво е товааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми