.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Майка ей сега каза, че на тирамисуто се слагат яйца, при това сурови, което я притеснявало винаги. ;д

Аз не го харесвам толкова, защото кафето разводнява бишкотите и ги прави горчиви.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Майка ей сега каза, че на тирамисуто се слагат яйца, при това сурови, което я притеснявало винаги. ;д

Аз не го харесвам толкова, защото кафето разводнява бишкотите и ги прави горчиви.
    защо ? аз знам едни сладки,които също се правят със сурово яйце и стават уникални..слагат се в хладилника за малко и са супер..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Амииииии ... знам че бишкотите се топят в кафе .. и че се слага маскарпоне или крема сирене ;д Само че мен не ме кефи да се топят в кафе така. Нещо не ми е вкусно, въпреки че обичам кафе. Ние с майка ми си правим една адски вкусна торта подобна на тирамису, супер проста е. Две кофички заквасена сметана, две опаковки крема сирене (забележи - с маскарпоне стана по-гадно) плодове колкото поеме (или сладко), бишкоти от онея най-обикновените, не захарните ии ако сложиш плодове - слагаш малко пудра захар, ако сложиш сладко - не. Объркваш всичко освен бишкотите, тях ги подреждаш в купа, изливаш сместа и една нощ в хладилник. После номномномномном
    Това, което описваш напомня повече на чийзкейк, отколкото на тирамису.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си