.
Отговор в тема
Страница 50 от 198 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    anonymous708973
    Guest
    Мне.
    Обикновено даже ям и салатата "4 сирена" на Хепи, тогава вече е малко свинщинка. Но ако ще ям само суши, 13-15 парчета не мърдат.

  2. #2
    Колко ви завиждам за тия хубави саладки където ги правите Аз много обичам, но живея на шитаво място, където няма пазар !!! Единствените зеленчуци, които продават по суперите са домати, краставици и някакви пакетирани салати от типа на айсбер и зеле (от врееееме на време и маруля ) но са меко казано безвкусни и не рискувам ....

  3. #3
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    От няколко дни преоткрих най-вкусната салата.
    Домат, айсберг, слънчоглед, ленено семе, моцарела (или ако няма, слагам кашкавал) и евентуално краставица.
    Нищо особено не е като продукти, но ми е толкова вкусна, че мога да живея само на нея доста дълъг период от време. ;д

  4. #4
    anonymous708973
    Guest
    Като чуя домати и моцарела, няма как да не си представя едно песто отгоре, ааййй! Снощи това вечерях.

  5. #5
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    И аз страшно обичам песто, даже от доста време се надъхвам да си направя домашно. Някой пробвал ли е?

  6. #6
    anonymous708973
    Guest
    Аз няколко пъти :д Елементарно е.

    Трябва ти босилек, зехтин, бадеми и блендер. Пропорциите са доста на око...

    Слагаш бадемите във вряща вода за 1-2-3 минути колкото да им се пообели люспичката. Изливаш водата, заливаш със студена и захващаш да белиш. С едно движение се обелват.
    Слагаш ги в блендера и натискаш за няколко секунди. Разтръскваш и пак за няколко секунди. Пак разтръскваш и за няколко секунди. Целта на това упражнение е всички бадеми да са смлени еднакво наравно, защото по принцип тия, които са най-близко до ножчето, стават направо на прах, а по стените остават половинки. Добавяш босилека и продължаваш, докато се наситни и той. Накрая преценяш колко зехтин ти трябва и воалааа!

    Разбира се, оригиналното песто се прави с кедрови ядки, но някак... бадемите са 19 лв/кг, а кедровите ядки - 50-50 лв/кг. Не е хава :д Вкусът е едно към едно същият.

  7. #7
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Супер, мерси!
    А дали ще стане с пасатора, че блендерът е нещо развален?

  8. #8
    anonymous708973
    Guest
    Предполагам, че да, просто много по-бавно.

  9. #9
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    във форума
    Мнения
    1 636
    Салатата ми от марули , домати и стафиди , със сос от сурова тиквичка , авокадо , чесън , копър и лимонов сок. ( това ми е половин порция )
    Същият сос , намазан върху пълнозърнеста филия и с резен домат отгоре , също е много вкусен Става и за дип , с целина , моркови и краставички.

  10. #10
    Nice.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  11. #11
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Изглежда супре.
    Сосът само го пасираш ли?

  12. #12
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    във форума
    Мнения
    1 636
    Да , т.е. слагам всичко в блендера нарязано на ситно + сокът от един лимон - иначе не ще да ми блендира без течност Сигурно и с пасатор ще стане.
    Последно редактирано от BlackWings : 11-25-2013 на 12:52

  13. #13
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Тъкмо си направих броколи със сирена и ще похапвам. Едно от любимите ми неща <3

  14. #14
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    6 033
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Тъкмо си направих броколи със сирена и ще похапвам. Едно от любимите ми неща <3
    Обичам, обичам, обичам!!!


    Днес ме осени идеята за много шоколадов сладкиш с ром. Но няма да имам време в следващите около 2 седмици.


    Някой да е срещал формички за мини-мъфини? Тези, които са малко по-големи от орех?

    Даже в Джъмбо няма и вече се отчайвам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

  15. #15
    Правя си тиквички. ^^
    Пантерке, огромно благодаря! Изобщо не се бях сетила да потърся yaourth nature. Има вкус на нишесте, но пък за млечен сос стана идеално!
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

  16. #16
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    Прави ми се гювече.. не ми се чака.. микровълнова.. как става..? И картофи ми се ядат.. картофи в гювече в микровълнова.. Как става, некви идеи ?

  17. #17
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Регистриран на
    Jul 2009
    Мнения
    3 416
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Прави ми се гювече.. не ми се чака.. микровълнова.. как става..? И картофи ми се ядат.. картофи в гювече в микровълнова.. Как става, некви идеи ?
    Аз лично си го правя по следния начин: Слагам 1 с.л олио в дъното на гювечето (не винаги), след това 1,2 парчета домат/доматен сос, 1 парче сирене.Отгоре чупя яйцето и пробивам жълтъка,за да не стане БУМ после . Понякога си нарязвам и салам/шунка на малки кубчета и настъргвам кашкавал отгоре,допълнително вече подправки - сол,чубрица и т.н.. става уникално, пускам го на 3 мин.

  18. #18
    Слагаш продуктите, вдигаш го на високо и пускаш на грил за няколко минути, в зависимост колко ти е силна микровълновата. После слагаш яйцето и пускаш пак докато се запече.
    Варила съм картофи в микровълновата, но в гювече не мисля, че станат.
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

  19. #19
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Какво количество хумус ще стане от консерва нахут (450 гр)?

  20. #20
    Супер фен Аватара на Deadlock
    Регистриран на
    Feb 2008
    Мнения
    1 482
    Как така хумус? : )

  21. #21
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Как така хумус? : )
    Нахут + тахан = хумус

  22. #22
    Супер фен Аватара на Deadlock
    Регистриран на
    Feb 2008
    Мнения
    1 482
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нахут + тахан = хумус
    Готино, погледнах рецепта, ама нямам блендер.

  23. #23
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Готино, погледнах рецепта, ама нямам блендер.
    С пасатор съм правила, става.

  24. #24
    Голям фен Аватара на _ivi_
    Регистриран на
    Mar 2008
    Град
    България
    Мнения
    751
    Момичета, като ви чета и ме е толкоз срам, че съм вързана в ръцете, че няма накъде повече...

  25. #25
    anonymous708973
    Guest
    Ще се научиш, само мерак да имаш.
    Следваш рецепти и задаваш въпроси.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си