- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
^ жена си,а не искаш да те приемат като домакиня o.O . извинявай ама мъжа ти ли да е домакинята.. значи освен той да готви,пере,чисти а ти да биеш някакви по 190 и 100 кг за да го защитаваш.. както мъжете имат задължения така и жените..
Ще се пробвам с картофките на фурна някой ден ... Ще зема и пилишки бутчета
Защо мислиш че една жена не трябва да готви всеки ден на семейството ? Бащата се връща вечерта от работа, изморен ... Детето гладно , и ти кво ще земеш да му правиш некви специални луксозни манджи ? Боб , леща , някоя супа ...
ПС:Преди малко майка направи ябълков май (sun) авввввв толкова вкусно,вътре ябълки и фастъци имаше малко ,отгоре поръсено с пудра захар ... Ометох 3 парчета![]()
Хмм .. да, така е. Права си. Но може би още ми е рано да живея с мъж и да съм в ролята си на домакиня. И не искам да се държи сякаш съм му длъжна. Кво като съм момиче?
ако живея с мъж в момента бих искала да си готвим заедно : )
SurfSky , когато имам дете един ден, нещата стоят по коренно различен начин.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Рядко ще се случва да имате такава възможност. Защо двама човека да се пинкат в кухнята, вместо да го направи единият, а другият да свърши нещо друго?
Да не говорим, че пък готвенето е най-приятното и може би най-важното домакинско задължение. Можеш да си викнеш домашна помощница да ти измие банята и да ти мине подовете с прахосмукачка и парцал, но няма кой да сготви... а като дете, израснало абсолютно сред домашна храна, мога да твърдя, че е адски важно.
Отделно, че това "бъркаш ме с някоя, миличък" прозвуча все едно си от голямото доброутро.
http://www.zadoma.com/index.php?APP_...&RECIPE_ID=965 - рецепта за тирамису
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дам.. може би за момента не обичам никого до такава степен. Определено не съм казала , че е под нивото ми. Искам да науча и аз нещо по-лесничко да правя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да де аз говоря за когато станеш семейна ...![]()
А на такъв етап е хубаво и мъжа да готви, та да се научи и след време да има навик да готви и да глези жената![]()
SurfSky , твоето "що да готвя, аз съм момче" ми прозвуча малко така, затова казах, че не искам да си мислят, че съм длъжна.
А пъккк аз и да не мога да готвя пак мога да говоря за кулинария - обожавам да ям <3![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Амииииии ... знам че бишкотите се топят в кафе .. и че се слага маскарпоне или крема сирене ;д Само че мен не ме кефи да се топят в кафе така. Нещо не ми е вкусно, въпреки че обичам кафе. Ние с майка ми си правим една адски вкусна торта подобна на тирамису, супер проста е. Две кофички заквасена сметана, две опаковки крема сирене (забележи - с маскарпоне стана по-гадно) плодове колкото поеме (или сладко), бишкоти от онея най-обикновените, не захарните ии ако сложиш плодове - слагаш малко пудра захар, ако сложиш сладко - не. Объркваш всичко освен бишкотите, тях ги подреждаш в купа, изливаш сместа и една нощ в хладилник. После номномномномном![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Майка ей сега каза, че на тирамисуто се слагат яйца, при това сурови, което я притеснявало винаги. ;д
Аз не го харесвам толкова, защото кафето разводнява бишкотите и ги прави горчиви.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами защото са яйца и не са минали термична обработка.
TheBeliever , мейби? Не ме *** какво е, скандално вкусно е! ;д Всеки, който го опита, пита за още и още.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.supichka.com/2011/07/blog-post_7119.html
Сайтът е чудесен, разгледайте го всички. Предвиден е точно за начинаещи кулинари, за да се научим на базовите рецепти в кухнята преди да започнем с неща от сорта на патешко филе с портокали и зелени маслини :д
PinkPan7her, благодаря! супер се получи, а този сайт е вдъхновяващ! нямам търпение да сготвя ВСИЧКО. :Д
Чудесно! Радвам се, че съм помогнала. Ще взема и аз да направя една леща, още не съм![]()
Чийзкейк - http://www.supichka.com/2012/09/blog-post_21.html
Аз имам да си изпълнявам бас към моя, който включва приготвянето на тристепенно меню. Десертът ще е ябълков щрудел по рецепта на маминка :д Супермайсторка е!
Приемам предложения за предните две... някакво леко предястие плюс основно (което може да е мусака, че това е неизпълнен бас от юни месец 2011 :ДД).
В това отношение съм пълна аматьорка въпреки че съм на 17 години.До преди известно време и един картоф не можех да обеля но проявих желание и почнах да правя някой неща всъщност това се стигна по принуда да и мисля че това е доста добър начин някой да бъде накаран да направи нещо все пак не може все мамичка и бабича постоянно да ти правят нещо няма как да се научиш ако сам не опиташ .Аз правя елементарни неща и навярно не монго добре например но гледам като го правя да ми е удобсно примерно режането а не да се правя на някоя готчака.Главно си правя пържени картофки един път направих панирани дропчета и голям зор ми дойде докато ги нареза дропчетата тъй като доста ми се хлъскаше от ръката и беше мъчно.Изгарям от желание да направя тирамису не е кой знае колко сложно .А може ли да ми кажете сайт за някакви елементарни рецепти които не изискват кой знае колко продукта?
Обожавам да смесвам вкусове, като каза патешко филе с портокали и зелени маслини ;дд Ходихме на почивка в Карлово и бях яла в един мн хубав ресторант още ги помня панирани биволски сиренца с коричка от бадеми и сладко от горски плодове да си топвам сиренцата (бърше лиги)
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И азе грах вкъщи готвим днес. Ама супа.
Джоли, излагаш се. Преди това да работиш като сервитьорка беше унизително за теб, сега пък това да готвиш. Разочароващо е.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more