Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Не знам каква точно ти е дефиницията на лютиви/пикантни, но аз си правя редовно нещо, подобно на това, което описа, но добавям някои неща.
Не обичам много бутчета, затова си взимам охладено пуешко и без това е по- сухо някак. Нарязвам ги на паралелепипедчета и ги кисна в доматен сос, лют червен пипер, една подправка за скара на Пикантина, соев сос/уорчестър, настъргана кора от лимон иии моето любимо табаско . После ги слагам в тигана с малко масло или в краен случай олио (мразя зехтин) да се запържат с малко лук, вадя ги, овалвам отново в Пикантината+черен пипер+червен (само в самите подправки този път) и ги връщам в тигана, понеже маслото не е като олиото да ги напои хубаво, става нещо като коричка от подправките хахаха ии накрая им капвам отново по една капка табаско от 2те страни, което попива в самите подправки.

Дано разбра от нескопосаното ми обяснение в просъница :Д Осезаемо люти ми се получават.
Ухууу, това звучи много добре!
Значи пуешкото ти е на хапки, така ли?

Като го направя, ще споделя колко сълзи са се пролели.