.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    anonymous708973
    Guest
    Каква подправка?

    А след това може ли да сложа сурови пилешки гърди в йена, да ги залея със соса, евентуално да им сложа масло и да ги изпека в микровълновата/фурната? Някакво приблизително време можеш ли да дадеш?

    Обожавам сирена <3

  2. #2
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    a place called home
    Мнения
    5 391
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

    А след това може ли да сложа сурови пилешки гърди в йена, да ги залея със соса, евентуално да им сложа масло и да ги изпека в микровълновата/фурната? Някакво приблизително време можеш ли да дадеш?
    не, сосът на TheBeliever е готов за ядене, ще се сгъсти прекалено, ако го сложиш и печеш с него пилешки гърди /поне едно 30 минути в печката/, месо в микровълнова сурово е абсурд да се слага...или сваряваш пилето, заливаш със соса, който тя препоръча, настъргваш кашкавал и печеш 10-15 минути или правиш рядък бешамел с мляко, слагаш суровото пиле, парчетата сирена, заливаш с бешамел и печеш...аз слагам индийско орехче и джинджифил на прах на това + черен/ бял пипер, може някаква подправка тип вегета, аз не ги харесвам и не използвам...

    Много, много обичам да готвя...имам любими неща, които правя с кеф, пробвам нови...не ми е забавно само сладкиши да правя - правя мъфини, браунис, торта-парфе, но не ми е забавно...единствено не мога да меся и искрено ме е яд, но има време да се науча...много смешни издънки имам, най-вече с нещата, които не са се готвили никога вкъщи, но се уча и тях да правя като хората вече...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си