.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз готвя, защото няма кой друг да готви вкъщи.
    По принцип брат ми аз си падаме по солените неща. Обожаваме картофи. Обикновено ги мием, режем на половина, слагаме в една тава олио, слагаме и картофите обърнати надолу, отгоре се поръсва със сол и това е. Накрая, когато ги извадиш начупваш ги и настъргваш кашкавал отгоре, който постепенно се разтапя Авв, обожаваме.

Вчера брат ми имаше имен ден и му направих пържено телешко месо с картофи, салата от макарони, кисели краставички, сметана и салам. За десерт направих кекс със сметана отгоре и киви.

Супи също обичаме - доматена, картофена, пилешка. Дори бяхме опитали рибешка. Иначе, риба с ориз често се прави в нас, макарони с кайма също. Развихрям се от време на време. Такос и начос от време на време, не е сложно. Просто чипса се купува
    На 16 съм.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Обожаваме картофи. Обикновено ги мием, режем на половина, слагаме в една тава олио, слагаме и картофите обърнати надолу, отгоре се поръсва със сол и това е. Накрая, когато ги извадиш начупваш ги и настъргваш кашкавал отгоре, който постепенно се разтапя Авв, обожаваме.
    Препоръчвам ви да опитате и от бъркоча, който аз си правя.
    Сварени картофи намачквам/настъргвам в една тавичка, настъргвам отгоре сирене и кашкавал и хвърлям малко масло. Слагам в парти грила или печката за 10-15 мин. макс. и е готово.
    И в микровълновата съм опитвала, но нещо не ми харесва.
    Голяма вкусотия.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Препоръчвам ви да опитате и от бъркоча, който аз си правя.
    Сварени картофи намачквам/настъргвам в една тавичка, настъргвам отгоре сирене и кашкавал и хвърлям малко масло. Слагам в парти грила или печката за 10-15 мин. макс. и е готово.
    И в микровълновата съм опитвала, но нещо не ми харесва.
    Голяма вкусотия.
    Ще се пробва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си