.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Или просто да оставиш пилешките гърдички да се мариноват час-два в равни части соев сос и лимонов сок, черен пипер и малко чесън на прах (по желание), след което да запечеш в йенското за 20-30мин с капак на предварително загрята фурна.
    И накрая добавям соса от сирена?
    Ау, йена и керамика - никога в предварително загрята фурна. Можело да се пукнат/пръснат.

Цар съм също така и на сандвичите. При тях оставям въображението си да командва на 100%. Правя всякакви сандвичи, с всякакви размери и комбинирам всички възможни вкусове. Обичам да правя сандвичи и да откривам нови вкусни комбинации.
    Я сподели?
    И за салата искам да чуя.

Преди седмица-две ядох сандвич с телешко кюфте и шайба ананас (и някви зеленчуци, де) + екзотичен дресинг, каквото и да значи това. ОБЛИЗАХ СИ ПРЪСТИТЕ!!

Хора, дайте ми рецепта за ризото. Майка го прави страшно вкусно, мяза на мусака по форма... ама ми се иска да е по-течно. Бях яла такова във Фенси, беше със зелена ябълка и синьо сирене и ... АМММММ!!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И за салата искам да чуя.
    Ох, на мен любимата ми салата е Париж от Хепи. Правя си я сама супер сполучливо. Не е нещо нечувано, но е уникално вкусна.
    Значи, зелена салатка, домати, краставици, аз и царевица слагам понякога. Дресингът е с млечен сос и босилек(аз я харесвам с повечко), отгоре запечени сиренца.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си