.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Желаещи да ми предложат някакъв по-нестандартен/екзотичен сос за спагети?

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Желаещи да ми предложат някакъв по-нестандартен/екзотичен сос за спагети?
    Една моя приятелка яде спагетите със сирене и забележи КИСЕЛО МЛЯКО. По-нестандартно здраве му кажи.
    Виж на какво попаднах http://www.beu.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86...-news6328.html номномном
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    домашно песто - смлени ядки /фъстъци, бадеми, кашу - печени - 1 малък пакет към 50гр/ с босилек /други зелениии, ако ядете - евентуално риган, мащерка/ накълцан мн ситно, зехтин поне 50 мл - сурово пресован, сол, чесън, горчица/ лют сос или чушка
    (за по-мързеливите - направо смляно на майонеза с пасатора всичко - може да има индийско орехче, )

сос с пресни домати и маслини - в тиган слагаш мнооого зехтин /поне 100 мл/ в него се изсипват маслини и гъби /поне по 300 гр обезкостени и нарязани/ и се пържат 10-тина минути (според гъбите - най-добре да са горски - кладница примерно, и с печурки става, но не е толкова яко) после се слагат пресни домати (обелени, без семки, нарязани на кубчета), подправки на вкус (черен пипер, индийско орехче, кимион, босилек, сол) още 2-3 минути се оставят в тигана и вътре се изсипват сварените спагети

и на двете може да се сложи твърд кашкавал/ сирене...и в двата соса може да се сложи и пармезан на прах/ настърган - не знам как се води - тея от кутиите в супермаркетите (най-ароматни са)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си