.
Отговор в тема
Страница 10 от 199 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 4966
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аб, да питам, една година се излъгах да взема щолен от Билла и наказахме тате да го хапне сам, че нямаше втора такава горчилка. Къде е бил проблема? От рома ли горчи или от марципана?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Излгежда ми отвратителен тоя щолен :Д Едно, че мразя стафиди, две, че ми казаха ,че бил като зле направен десерт :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Щолена съм чувала и аз, че е отвратително твърд и безвкусен ;д все се надъхвах да го пробвам .....
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ох, моята приятелка преди ми беше купила щолен от била, опаковала ми го с една панделка ама красота просто. Опитваме на вкус-бляк!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аб, да питам, една година се излъгах да взема щолен от Билла и наказахме тате да го хапне сам, че нямаше втора такава горчилка. Къде е бил проблема? От рома ли горчи или от марципана?
    Марципанът, както знаем, е божествено изкушение от бадеми... ако са сгафили нещо с обработката, може да нагарчат, да.
    От рома - едва ли. Случили сте на кофти щолен. Има много марки, аз колкото пъти съм яла, все е бил на една марка и е бил уникален!

Кажи си марката да намерим и ние
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Аз си взимам от кауфланд попринцип ... и просто нямам думи, такава вкусотия...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    щоленът не горчи....ако горчи, евентуално марципанът е имал повечко горчиви бадеми...и е едно от най-вкусните сладки неща, които съм яла...не съм пробвала да правя, не мисля, че ще стане като хората ръчно направен - като козунака...до оригиналния немски в България най се доближава този на Аро, обаче тая година не съм го засичала по магазините...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Мега фен
    днес пак правих Виенска торта ... ако измисля хубава украса може да ви покажа снимка

Banned Мега фен
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите
    Изглежда прекрасно.

Може ли рецептата, Марти?
    Последно редактирано от marilyn : 12-04-2012 на 19:01 Причина: редакция

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Изглежда прекрасно.

Може ли рецептата, Марти?
    разбира се.. аз лично я правя по тази :

Виенска торта

Блат:
    150г тъмен шоколад
    200 г масло
    100 г п. Захар
    2 с.л. брашно
    4 яйца
    Блатът се приготвя, като шоклоадът се стопява на водна баня, охлажда се. Маслото се разбива съсд захарта, прибавята се жълтъците един по един, охладения щоколад, брашното и белтъците на сняг + щ. Сол. Сместа се изсипва в намаслена форма – 24 см (при мен 26см и с пекарска хартия) и се пече в загрята на 180° около 40 минути. Центърът може да е леко кремообразен (при мен не беше). Изваважда се от формата и се охлажда.

Крем/ ганаш:
    200 г тъмен шоколад
    400мл Сметана + 2с. л. п. Захар/
    2 с.л. ром
    Сметаната за ганаша се загрява, прибавя се шоколад, когато се разтопи се маха от огъня, охлажда се и се слага в хладилника най малко за 2 часа. След това се разбива с миксер на пухкав крем, като се прибави ромът.

Блата се срязва на две и се пълни с 2/3 от крема. Останалият крем се използва за украса.

Banned Мега фен
    ^ а да.. иначе това отгоре са кокосови стърготини

МММММммммерси

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    МММММммммерси
    моля

Мега фен Аватара на SurfSky
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4

;ооооооооооооооооо
    изглежда скандаааааааааално вкусно!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ммм изглежда вкусно :дд .. Добре,че да даде и рецепта,ще я пробвам.

Ето каквa торта бях сътворила аз миналата година по това време http://www.prikachi.com/images.php?i...2/4416312a.jpg

Мега фен Аватара на SurfSky
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен

Аз пека картофи в микровълновата. Режа ги на две, слагам отгоре кашкавал или масло, надупчвам ги с вилица и пека. Стават невероятно вкусни. Едни много сладки такива.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Вчера си взех щолен от Била и беше вкусен (може сега да е на друга марка). : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен
    ама аз не сварени ами сурови ги беля и длбая... и не,не се разпадат

Banned Мега фен
    а да.. сега като влезнах в темата се сетих за нещо,което много обичам да си правя...
    панирани сиренца
    режа сиренето на малки парченца
    и го овалвам в брашно,яйце и галета ( даже повечето пъти само в яйце и галета )
    и става много хубаво.. бързо е и е вкусно.. пържа го в краве масло

^И да ги потапяш в някакво сладко <3 брутаааааааааално
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми