.
Отговор в тема
Страница 10 от 199 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 4966
  1. #226
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Регистриран на
    Jan 2007
    Град
    пространството на Дисе
    Мнения
    15 777
    Аб, да питам, една година се излъгах да взема щолен от Билла и наказахме тате да го хапне сам, че нямаше втора такава горчилка. Къде е бил проблема? От рома ли горчи или от марципана?

    Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

    Шофирай разумно- стигни жив!

  2. #227
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Регистриран на
    Sep 2010
    Мнения
    3 520
    Излгежда ми отвратителен тоя щолен :Д Едно, че мразя стафиди, две, че ми казаха ,че бил като зле направен десерт :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

  3. #228
    Щолена съм чувала и аз, че е отвратително твърд и безвкусен ;д все се надъхвах да го пробвам .....
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  4. #229
    Ох, моята приятелка преди ми беше купила щолен от била, опаковала ми го с една панделка ама красота просто. Опитваме на вкус-бляк!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  5. #230
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аб, да питам, една година се излъгах да взема щолен от Билла и наказахме тате да го хапне сам, че нямаше втора такава горчилка. Къде е бил проблема? От рома ли горчи или от марципана?
    Марципанът, както знаем, е божествено изкушение от бадеми... ако са сгафили нещо с обработката, може да нагарчат, да.
    От рома - едва ли. Случили сте на кофти щолен. Има много марки, аз колкото пъти съм яла, все е бил на една марка и е бил уникален!

  6. #231
    Кажи си марката да намерим и ние
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  7. #232
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 192
    Аз си взимам от кауфланд попринцип ... и просто нямам думи, такава вкусотия...
    Весииии

    Една Любов, Една Борба, Един Отбор


  8. #233
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    a place called home
    Мнения
    5 391
    щоленът не горчи....ако горчи, евентуално марципанът е имал повечко горчиви бадеми...и е едно от най-вкусните сладки неща, които съм яла...не съм пробвала да правя, не мисля, че ще стане като хората ръчно направен - като козунака...до оригиналния немски в България най се доближава този на Аро, обаче тая година не съм го засичала по магазините...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

  9. #234
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    днес пак правих Виенска торта ... ако измисля хубава украса може да ви покажа снимка

  10. #235
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите

  11. #236
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите
    Изглежда прекрасно.

    Може ли рецептата, Марти?
    Последно редактирано от marilyn : 12-04-2012 на 19:01 Причина: редакция
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  12. #237
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Изглежда прекрасно.

    Може ли рецептата, Марти?
    разбира се.. аз лично я правя по тази :

    Виенска торта

    Блат:
    150г тъмен шоколад
    200 г масло
    100 г п. Захар
    2 с.л. брашно
    4 яйца
    Блатът се приготвя, като шоклоадът се стопява на водна баня, охлажда се. Маслото се разбива съсд захарта, прибавята се жълтъците един по един, охладения щоколад, брашното и белтъците на сняг + щ. Сол. Сместа се изсипва в намаслена форма – 24 см (при мен 26см и с пекарска хартия) и се пече в загрята на 180° около 40 минути. Центърът може да е леко кремообразен (при мен не беше). Изваважда се от формата и се охлажда.

    Крем/ ганаш:
    200 г тъмен шоколад
    400мл Сметана + 2с. л. п. Захар/
    2 с.л. ром
    Сметаната за ганаша се загрява, прибавя се шоколад, когато се разтопи се маха от огъня, охлажда се и се слага в хладилника най малко за 2 часа. След това се разбива с миксер на пухкав крем, като се прибави ромът.

    Блата се срязва на две и се пълни с 2/3 от крема. Останалият крем се използва за украса.

  13. #238
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    ^ а да.. иначе това отгоре са кокосови стърготини

  14. #239
    МММММммммерси
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  15. #240
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    МММММммммерси
    моля

  16. #241
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4

  17. #242
    ;ооооооооооооооооо
    изглежда скандаааааааааално вкусно!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  18. #243
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Не е нищо сложно, но на мене много ми хареса.
    Сварих 1 картоф,разрязах го на 2 и го издълбах.После го напълних с масълце , сиренце , салам и гъби от буркан. Oтгоре на картофа сложих по едно парче кашкавал, и го запържих в тигана ( кашкавала към тигана,че да се разтопи )
    Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/927/5571927C.jpg
    На вкус 6, на вид 3-4
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де

  19. #244
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Регистриран на
    Jul 2009
    Мнения
    3 416
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://www.prikachi.com/images.php?i...0/5569820B.jpg ндам.. това е... нямах време за украса така че и с това ще се задоволите
    Ммм изглежда вкусно :дд .. Добре,че да даде и рецепта,ще я пробвам.

    Ето каквa торта бях сътворила аз миналата година по това време http://www.prikachi.com/images.php?i...2/4416312a.jpg

  20. #245
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен

  21. #246
    Аз пека картофи в микровълновата. Режа ги на две, слагам отгоре кашкавал или масло, надупчвам ги с вилица и пека. Стават невероятно вкусни. Едни много сладки такива.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  22. #247
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аб, да питам, една година се излъгах да взема щолен от Билла и наказахме тате да го хапне сам, че нямаше втора такава горчилка. Къде е бил проблема? От рома ли горчи или от марципана?
    Вчера си взех щолен от Била и беше вкусен (може сега да е на друга марка). : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

  23. #248
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
    ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен
    ама аз не сварени ами сурови ги беля и длбая... и не,не се разпадат

  24. #249
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    а да.. сега като влезнах в темата се сетих за нещо,което много обичам да си правя...
    панирани сиренца
    режа сиренето на малки парченца
    и го овалвам в брашно,яйце и галета ( даже повечето пъти само в яйце и галета )
    и става много хубаво.. бързо е и е вкусно.. пържа го в краве масло

  25. #250
    ^И да ги потапяш в някакво сладко <3 брутаааааааааално
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си