Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
и аз правя нещо подобно,но картофите само ги обелвам и ги издълбавам ( или на 2 режа картофа и после дълбая, или целия картоф го дълбая) пълня го с леко запържена кайма с много малко лук ( нда.. не обичам лук) и ориз и още нещо май имаше ( черен пипер в каймата) и пълня с това картофа и отгоре слагам едно/две резенчета домат,запичам във фурна като в тавата слагам вода до половината.. става много хубаво,стига да уцелиш солта,защото картофите много сол поемат и трудно уцелвам - поне аз де
А картофа като се обели и като почне да се дълбае не се ли ''чупи'' по лесно ?
ПС:Някой варил ли е картофи в микровълновата? Правят се 3-4 дупки ( за да не гръмне картофа ) , слага се във вестник и се пуска ... Става като варен