.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    мм доста добре изглежда тази торта :д
    Иначе по темата- на 16 съм, не се интересувах от готвене до преди около 1 година някъде, но напоследък (особено с това коледно настроение! :д ) имам все по- голямо желание да правя сладки, бисквити, кексове и т.н. Нямам голям опит и признавам, че ако не следя всичко по рецептата, може би нищо няма да ми се получи от половината неща, които правя
    Сега за Коледа съм се засилила да правя меденки, някакви курабиики и друг вид бисквити. Понеже за меденки има доста различни рецепти, някой от вас правил ли е? Ще ми е полезно да пробвам някоя изпитана
    аз меденките ги правя с една рецепта за мъфини + понякога мед добавям,режа ги на ромбчета и докато са топли отгоре слагам черен шоколад ( нда.. много обичам шоколад и където мога слагам )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Понеже за меденки има доста различни рецепти, някой от вас правил ли е? Ще ми е полезно да пробвам някоя изпитана
    И аз не бях правила, но попаднах на тази рецепта - http://www.supichka.com/2011/12/blog-post_30.html преди няколко седмици и пробвах. Много добре се получиха, а и рецептата е лесна за изпълнение. Само имай предвид, че бухват много, т.е остави повечко разстояние между тях в тавата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И аз не бях правила, но попаднах на тази рецепта - http://www.supichka.com/2011/12/blog-post_30.html преди няколко седмици и пробвах. Много добре се получиха, а и рецептата е лесна за изпълнение. Само имай предвид, че бухват много, т.е остави повечко разстояние между тях в тавата.
    Мерси, може и тази да пробвам.
    Даа, миналата седмица правих едни бисквити с овесени ядки и те направо си се разляха в цялата тава, та после ги рязах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си