.
Отговор в тема
Страница 14 от 199 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 4966
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Форца, тая ''запеканка'' ми мяза на мусака

Ина, щрудела, ако бях сложила повече масло (имах само половин от 125 и сложих повече олио, не помогна) и ако не го бях прегоряла щеше да е идеален
    мерси , ще го пробвам 2ри път през ваканцията

BELIEVER:отдавна беше последният ми опит, не помня със сигурност, но предполагам, че не е било обезмаслено
    няма значение де
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на cyclops
    Ооо и аз да се включа в темата. Обожавам да готвя. Налага ми се и често за приятеля ми.Готвя много неща. Най-много си падам по правенето на сладки изкушения като тортички, чийзкейкове, къпкейкс, мъфини, кремчета ала бала. Тия дни ще пусна и снимки, а сега отивам да направя от любимия ни тиквеник

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    На 14 съм.Винаги ми е изглеждало хубаво да готвиш.От малка редовно гледам Иван Звездев Но съм малко съката,а и майка ми не ми дава да пипна нищо,та не умея да готвя.Мога основното - яйца,пържени филии,макарони,спагети,ори и до тук ми се изчерпват готварските умения.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на Ankh
    Ауу, не знам как съм пропуснала тази тема. Определено ще я следя с интерес, дори си набелязах една рецепта за баница,мисля тези дни да я направя. Обожавам да готвя. Действа ми доста разтоварващо и за щастие всичко ми се получава. Пускам една рецепта за любимия ми сладкиш, която е много лесна и бърза. http://www.mycookingcreations.com/20...g-post_25.html Тези дни ще кача снимки на мои произведения.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

anonymous708973
    Guest
    Ооо, направих пица "Хавай". СУУУУПЕРвкусна е :д

Мега фен Аватара на Colouring
    Хора, трябва ми изпитана рецепта за крем карамел. Без кроасани и такива неща, просто обикновен и вкусен крем карамел. Ще го правя в тава.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Хора, трябва ми изпитана рецепта за крем карамел. Без кроасани и такива неща, просто обикновен и вкусен крем карамел. Ще го правя в тава.
    Вземаш примерно 4 яйца, разбиваш ги със захар (не много като количество, но зависи колко искаш да ти е сладко). Добавяш прясно мляко около литър. Това ти е сместа. Стопяваш захар на бавен огън докато се карамелизира, но внимаваш да не я прегориш, защото става гадна. Ако имаш купички сипваш от карамела докато е течен по малко във всяка купичка, ако ще го печеш в тава сипваш на дъното на тавата. После сипваш сместа.
    Аз го правя винаги в купички, тях ги слагам в тава, а в тавата сипвам вода. Пече се на слаба фурна и внимаваш да не заври, защото не става хубав иначе.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Colouring
    Ползвах 5 яйца, близо литър (малко по-малко) мляко, една чаша захар и една ванилия. Карамелизирах няколко лъжици захар на дъното на тавата, изсипах сместа Тази тава сложих в друга, по-голяма, в която имаше малко вода, че без водна баня не става както трябва. Стана супер! Нямах купички, ама и така став.а.

на 15 съм от 13 гадишна почнах да правя кексове на 14 започнах с тортите а сега съм правила сладки, кремове, сладкиши, торти, киксове, гофрети, палачинки, баници, и други неща само не съм се научила да готвя манджи

anonymous708973
    Guest
    За трети пръв правя мусака и тоя път не е водна, идеално изпечена е и картофчетата са нарязани адски дребно, което е ключово за вкусната мусака според мен. Като я опитам, ще кажа със сигурност как е на вкус, ама отсега съм много доволна, мухаха!
    Официално съм истинска жена - правя 69 и мусака

Едит: СУУУУПЕРвкусна е! Много съм горда.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-28-2012 на 12:36

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Значи аз не съм от най-сръчните, но обичам да готвя въпреки че не мога много добре, но се опитвам. Майка ми ми помага, а и когато не и се седи в кухнята аз ставам готвачa . Иначе за сега перфектно правя палачинки и яйца и още други лесни дребулийки
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Супер фен Аватара на Perchem
    с помощ от жената правим неземни вкусотии
    [b]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ооо, направих пица "Хавай". СУУУУПЕРвкусна е :д
    с ананас?
    ядох навън онзи ден такава,умрях от кеф
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Дааам :д Много лесно, много вкусно

Banned Мега фен
    Дааам :д Много лесно, много вкусно
    а може ли рецептата ? точно тази,която си правила,защото искам да е нещо изпробвано

anonymous708973
    Guest
    http://recepti.gotvach.bg/r-2932-%D0...B2%D0%B0%D0%B9

Първия резултат в гугъл. Пипкавото е тестото, а аз го направих в хлебопекарна :д

Banned Мега фен
    http://recepti.gotvach.bg/r-2932-%D0...B2%D0%B0%D0%B9

Първия резултат в гугъл. Пипкавото е тестото, а аз го направих в хлебопекарна :д
    добре,мерси

Държа да ви споделя, че на 31ви аз и една приятелка правихме първата баница в живота си и за двете. Стана учудващо вкусна. С някое и друго телефонно обаждане на мама
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Смятам, че съм добре и гледам да подобрявам. Сегашната вечеря: спагети с морски дарове и торта Гараш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хора, дайте някаква рецепта за задушени зеленчуци, че в нета нищо не се намира.

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди 2 дни направих най-вкусната си домашна пица. Вместо да замесвам тесто за блата, направих много тънка плънка отдолу. Отгоре сложиш каквото хванах из хладилника. Колбаси 2 вида, сирена 2-3 вида, кашкавал, яйца... Ужасно вкусно. Когато се сетя да купя и гъби и кисели краставички, ще си направя пак.
    Започва да ми се обажда корема, само като си спомня как хубаво се наядох. Уж я направих за цялото семейство, а си я изядох почти сама.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Вместо да замесвам тесто за блата, направих много тънка плънка отдолу.
    Това не го разбрах нещо... Може ли да поясниш, че аз вечно съм в търсене на префектното тесто за пица.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, продават готово тесто. За пици и мекици Хубаво е. Аз с такова си правя. А баща ми прави някакво по италианска рецепта, мога да попитам, ако някой се интересува.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    http://i.imgur.com/fnqUt.jpg - пилешко
    http://i.imgur.com/HNAkm.jpg - картофи (първо сварени, после овалени в шарена сол и червен пипер и накрая изпържени)

http://i.imgur.com/zbvds.jpg - всичко заедно, плюс сос от гъби

:333

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Готовото тесто не ми допада особено. Пък и не можеш да си закупиш колкото ти е нужно. Аз, примерно обичам пицата да е с много тънък блат и от този един килограм готово тесто мога да изкарам поне 3 пици. Ама кой да храня с толкова много храна?

Ще съм благодарна, ако споделиш рецептата на баща си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си