.
Отговор в тема
Страница 18 от 199 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 4966
    Супер фен Аватара на tonssy
    На мен пък дори да няма никакъв външен вид, не ми пречи- стига вкусът да е както трябва, разбира се ;д
    Например съм склонна да ям напълно разпаднала се домашна торта, пред такава с най-различни цветове и декорирана с разни фигурки и цветчета. Те само влошават вкуса, поне за мен.

Торта ВИНАГИ! :Д и разкльопана да е, винаги е вкусна! Само не обичам онея купените сметановите - те са декорирани, но са отвратителни
    оф спирам сладкото
    но солената храна трябва да има някакъв вид все пак
    Както каза някой горе, не да е украсена, но поне подредена. Не може да изглежда като във военен стол.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Торта ВИНАГИ! :Д и разкльопана да е, винаги е вкусна! Само не обичам онея купените сметановите - те са декорирани, но са отвратителни
    оф спирам сладкото
    но солената храна трябва да има някакъв вид все пак
    Както каза някой горе, не да е украсена, но поне подредена. Не може да изглежда като във военен стол.
    Е, вие как точно сипвате, направо с черпака бам тряс ли?
    Понеже само за себе си готвя, не си играя да украсявам и аранжирам :Д , ако имам гости и време предполагам, че бих се позанимавала.
    Стискайте ми палци бту, днес ще се мъча да правя крем-карамел :Д

Еми виждала съм чинии, които ми шепнат "не си гладна, не си гладна" :Д
    Иначе последния път с момичетата като ядохме торта <3 едната реши, че тортата се режела с лопатката, с която се сервира и в крайна сметка тортата изглеждаше сякаш сме я сипвали с ръце :Д Но беше уникално вкусна <3 С малинки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абе, да ви питам, когато готвите нещо в къщи декорирате ли го? У нас почти никога не се случва да се прави някаква специална подредба.
    А когато бях на гости у приятеля ми там всяко едно нещо го подреждаха и нареждаха. И не ставаше въпрос за официална вечеря. Дори една съвсем обикновена закуска от пържени яйца с домати беше декорирана. Впечатлих се много.
    Когато ще имаме гости

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Когато ще имаме гости
    Хаха, и ние сме така.

Готвих супа днес и учудващо се получи много вкусно. Имам напредък!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не се занимавам да украсявам. На брат ми не му и пречи

Banned Мега фен
    хора... искам хубава украса за торта... ще правя торта за един рд обаче идея си нямам как да я украся... мислех да направя начупен шоколад отгоре - до там ОК .. ми друго ? ... момичето не обича сметана и за това е желателно украсата да е с нещо друго...

Ако е шоколад, по-добре да е настърган. Може към него да добавиш и ядки- лешници например, и да я поръсиш с тях. Иначе става и някакви плодове да нарежеш на филиики, ама не знам дали ще се вържат с вкуса на тортата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ако е шоколад, по-добре да е настърган. Може към него да добавиш и ядки- лешници например, и да я поръсиш с тях. Иначе става и някакви плодове да нарежеш на филиики, ама не знам дали ще се вържат с вкуса на тортата.
    ами той ще е начупен... смисъл ще го разтопя на лист хартия за печене и ще го оставя на тънко да се втвърди пак,после ще го начупя : http://lh5.ggpht.com/_YbrRucyTUT8/Sw...0%B8%D1%8F.jpg ей така.. аз измислих как ще е тортата.. като я направя може да пусна снимки

Banned Мега фен
    мерси все пак

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    А да я залееш цялата с шоколад, идея нямам как ще се получи, и отгоре да има пресни(или пък замразени) ягоди или малинки?
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    А да я залееш цялата с шоколад, идея нямам как ще се получи, и отгоре да има пресни(или пък замразени) ягоди или малинки?
    ами тя ще е с шоколадов крем и много шоколадово ще стане и ако я залея... иначе човека на който ще я правя не обича така.. смисъл яде или само плодова торта или само шоколадова...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами той ще е начупен... смисъл ще го разтопя на лист хартия за печене и ще го оставя на тънко да се втвърди пак,после ще го начупя : http://lh5.ggpht.com/_YbrRucyTUT8/Sw...0%B8%D1%8F.jpg ей така.. аз измислих как ще е тортата.. като я направя може да пусна снимки
    Ааа, не те бях разбрала ;д
    Така ли ще я правиш? Аз много обичам шоколада по тоя начин

Мега фен
    Град
    <3
    а пък азЕ си направих to do list в кофата! ^^
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B4%D0%B5%D0%BB
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Уф, снощи мама направи чийзкейк, обаче нещо... не й се получи. Вкусът на натрошените бисквити отдолу е като на тарталета и ми се струва, че трябват някакви съвсем безвкусни бисквити, а на вътрешността от маскарпонето не й трябва буквално никаква захар... споделете някоя изпитана рецепта, че много обичам, а този е... :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на cyclops
    Печен или суров чийзкейк? Аз и от двата съм правила.

За суровия естествено натрошени бисквити с масло, които се разтилят на дъното на тавата/формата за торта ПЛЪТНО.
    Отделно за крема смесвам две/три обикновени пакетчена крема сирене с малка сметана(от тия на данон) + пудра захар, докато го докараш на "идеалния вкус" (т.е. опитваш). Това се изспива върху бисквитения блат и отгоре го заливаш с някакво сладко или пресни плодове. По принцип идеята е да се направи с филаделфия, но на мен и обикновеното крема сирене ми върши работа. Държиш го в хладилника няколко часа.

Чийз кейк с печене:
    Блата по същия начин.

За крема:

Около 2/3 пак. крема сирене
    около 100 г пудра захар
    2 яйца
    малка заквасена сметана
    1п. ванилия

Крем сирената се разбиват със захарта.Прибавят се яйцата, ванилията и сметаната, разбърква се.
    Получената смес се изсипва върху бисквитения блат. Пече се на около 180 градуса до златисто. Оставаш да изстине и украсяваш със сладко, плодове...

Ако искаш да направиш лимонов чийзкейк слагаш в самия крем сок от лимон и лимонова кора. Или въобще можеш да си играеш с крема, като му добавиш куп неща

anonymous708973
    Guest

ОМГ! Как ще си я направя тая седмица, че ще накарам и мъжо да яде въпреки протестите си :д

Повече ми се отдават солените ястия от колкото десертите... Вчера направих "Флан" една рецепта от книга за здравословно хранене, тъй като по-принцип не ям сладко, не сложих захар и стана ужасно, така че предпочитам да спирам с опитите за десертчета!

Днес за пръв път правих мъфини и ми се получиха страхотни! Утре пак ще правя, но този път вътре ще има червено сърчице. <3

Цитирай Първоначално написано от sunshinebabyangelova Виж мнението
    Днес за пръв път правих мъфини и ми се получиха страхотни! Утре пак ще правя, но този път вътре ще има червено сърчице. <3
    С банан и шоколад са много вкусни. <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Това се изспива върху бисквитения блат и отгоре го заливаш с някакво сладко или пресни плодове.
    Не е ли добра идея да сложиш крема върху блата, да оставиш в хладилник за час-два-три и после да слагаш сладкото? Ако е тежко и го изсипеш веднага върху крема (преди да е стегнал), може да потъне :д

Мега фен Аватара на draid
    Ммм, вчера си стъкмих ябълков пай

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е ли добра идея да сложиш крема върху блата, да оставиш в хладилник за час-два-три и после да слагаш сладкото? Ако е тежко и го изсипеш веднага върху крема (преди да е стегнал), може да потъне :д
    Да така правя, но забравих да уточня

А между другото може ли да ми дадеш рецептата си за тесто на пица? Помня, че беше правила и то не веднъж, ако не се лъжа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си