.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Супер фен Аватара на cyclops
    Регистриран на
    Jun 2009
    Мнения
    1 022
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е ли добра идея да сложиш крема върху блата, да оставиш в хладилник за час-два-три и после да слагаш сладкото? Ако е тежко и го изсипеш веднага върху крема (преди да е стегнал), може да потъне :д
    Да така правя, но забравих да уточня

    А между другото може ли да ми дадеш рецептата си за тесто на пица? Помня, че беше правила и то не веднъж, ако не се лъжа.

  2. #2
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Да така правя, но забравих да уточня

    А между другото може ли да ми дадеш рецептата си за тесто на пица? Помня, че беше правила и то не веднъж, ако не се лъжа.
    Ох, чак сега виждам.
    Правя тестото в хлебопекарна и ми се получава перфектно :ДДД

    300 мл вода
    1 непълна мерителна лъжица сол - това са 2 с.л.
    1 равна мерителна лъжица захар - това са 3 с.л.
    3 мерителни лъжици зехтин
    550 гр брашно - винаги имаме смеска вкъщи, която съдържа малко бяло, малко царевично и много пълнозърнесто, евентуално и овесени ядки
    1/6 от кубчето прясна мая

    Тестото го вадя след час и половина, то програмата е такава.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си