.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз го правя със замразени зеленчуци кауфландски моркови, грах и царевица.. Слагам около половин кило ориз да се вари. Нарязвам една голяма глава лук (вкъщи се яде много лук). Понякога слагам и една консерва допълнително царевица, слагала съм и една зелена и една червена чушка, абе общо взето каквото обичаш. Когато оризът е готов, го прецеждам. В уок тиган запържвам първо лука, после добавям и останали зеленчуци. Бъркам още малко, добавям и сварения ориз, слагам на око зеленчукова подправка, малко черен пипер бъркам докато и оризът поеме хубаво от зеленчуците и подправките и е готово.
    аз пак да питам а да задуша ли зеленчуците преди да добавя ориза и след това малко ?

днес ще го правя,дано да стане хубаво

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз пак да питам а да задуша ли зеленчуците преди да добавя ориза и след това малко ?

днес ще го правя,дано да стане хубаво
    Аз направо ги пържа, стават малко хрупкави, така ги обичаме с мъжо. Между другото тая рецепта дето аз ги правя е съчетание на две от нета.

Аз пък в момента правя картофена крем супичка.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз направо ги пържа, стават малко хрупкави, така ги обичаме с мъжо. Между другото тая рецепта дето аз ги правя е съчетание на две от нета.

Аз пък в момента правя картофена крем супичка.
    да.. то на пакета пише,че се запържват и така се сервирали... иначе май не отмих хубаво ориза .. аз купих микс дето има вътре и зелена и червена чушка

Banned Мега фен
    сготвих и като сметнах ще е малко ще се яде и нещо друго ама пък стана много хубаво !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си