Минавам да пиша за един лек десерт, който става много лесно. Онзи ден една приятелка го беше направила и направо си облизахме пръстите. (то сигурно повечето от вас го знаят, ама аз като много закъсала "готвачка"... )
То е тип бишкотена торта. Бишкотите се топят в топло мляко и през ред се слага киви/банан или каквото искате. Правят се колкото реда искате и отгоре се залива с разтопен (не течен) шоколад и се слагат отгоре ягоди или пак някакъв плод по избор. После малко в хладилника и ставааа суперско.
Аз това съм го пробвала с шоколадов пудинг между бишкотите и пак не става лошо, ама плодовото ми е по-вкусно.
А ако топя бишкотите в горещ шоколад?
Интересно звучи и предоставя широко поле за вариации и експерименти. Мерси за рецептичката, ще се изпробва този уикенд.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote