Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
^ То всеки вече по различен начин си ги готви, както той си знае. draid сравнително добра рецепта е дал.
Баба каза, че по принцип и кисело мляко не се слага.
PinkPan7her, чесън се слага на лучени яйца

П.П. От Панагюрище съм.
Аз ви казвам рецептата дето се вика както е в книгите, то е ясно иначе, че навсякъде има различни вариации.

Ако хванеш да изменяш както потребителя горе, може да изкараш и яйца на очи. Чесън може да се сложи, въпрос на вкус, не съм сигурен дали в оригиналната рецепта присъства такъв, предполагам че е по желание. Където и да седнете в заведение, би трябвало да ви ги поднесат по такъв начин.

Едит: После ще напиша рецепта за един ябълков пай с маслено тесто