Както и да е де. Аз ви написах оригиналната рецепта, а много хора си правят вариации както им е по вкуса, но тогава вече не говорим за яйца по панагюрски. Махнеш ли млякото или пък сиренето то се получава съвсем друго. Запърженото масло придава хубав аромат, който не може да се постигне с поръсване с червен пипер.

Ето още едно бързо нещо

Гювече

В гювече се сага на дъното някакъв салам/наденица/луканка/ кренвирш (каквото имате под ръка) от горе се нарязва един домат на четвъртинки или някакви резъни, добавя се лук ако харесвате, от горе една плочка сирене и малко масло. Захлупва се и се блъска в микровълновата за 2мин. Вади се, чукват се 2 яйца, бодват се с нещо, похлупва се и се връща за още 2 мин. Като цяло може да наблъскате всевъможни неща вътре тъй като е ядене което носи голяма доза фантазия.