- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-07-2013 на 15:29
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Съгласна съм. Оня ден си правих мляко с ориз с кафява захар и доби не само по-приятен вкус, а и цвета стана един такъв карамелен![]()
Моето тирамису е сходно, само че добавям и белтъците на сняг, за да стане по-меко и пухкаво и слагам цялото маскарпоне без сметана, за да не става твърде тежко. Но съм сигурна, че и тази рецепта е много добра![]()
Strawberry, лично аз си падам по мъфини, които освен тестото имат и някакви добавки. Сигурна съм, че ще ти харесат още повече, ако сложиш парченца шоколад/някакви сушени плодове/лешници/бадеми
Ох, много съм се заканила на тирамисуто. А това вино Марсала дали ще го има в Лекси/Метро и т.н.?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Иве, аз го купувам от Пикадили. Една кутия е 500гр. и струва около 7лв. Във всяка по-голяма верига магазини има.Според мен с маскарпоне е по-вкусно, но при липса на такова, и с Филаделфия става.
Забравих и за виното да кажа- идея нямам къде има,а не съм и търсила. Мама го е правила с уиски, става и с десертно вино някакво. Мисля, че с всякакъв по-ароматен алкохол трябва да стане- коняк, червен ром и тн.
Everything changes, but beauty remains ...
АЗ МОГА ДА ПЪРЖА КАРТОФИ НА ФРИТЮРНИКАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Мога да правя попарка
последно май прословутото руло правих, ударил ме е яко мързелът.
maDamn
Според мен нито филаделфия, нито обикновено крема сирене може да замести маскарпонето. Лично мнение. Истинското италианско тирамису си е класика с маскарпоне, яйца. Както си трябва.
Можете да си правите маскарпоне. http://www.kulinarno-joana.com/2012/...ia-mascarpone/
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ее, сигурно си ми казвала, ама съм забравила!
Вече си ми любимка
/и аз съм на 4./
@cyclops, ами от ''селата'' (моят мил град-Благоевград, така си го наричам, имайки предвид, че тук нищо няма) какво да правим?! Освен да го поръчам отнякъде, друг вариант не виждам (просто не съм срещала , може и да има)
//видях и варианта на @thebeliever, но нещооо не ми се струва удачно да си го правя сама, като си знам левите ръце
трябва да видя някаква друга рецепта май..
http://recepti.gotvach.bg/r-945-%D0%...BB%D0%BA%D0%B8 някой да ми разясни ако може1во маслото за ''тестото'' не трябва ли да е разтопено щото на кубчета ще ми е малко трудно ? 2ро колко ''без много да го месите'' и 3тоя ''същия съд'' ?
п.с. а да.. и на тавата отдолу да слагам ли мазнина или няма да загори ?
п.с.2 сори за глупавите въпроси ама до сега винаги съм гледала сладкиши в които първо е ''тестото'' а после са плодовете/кремовете/конфитюрите и т.н.
Последно редактирано от FuCKkK13 : 04-09-2013 на 12:25