.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    http://recepti.gotvach.bg/r-945-%D0%...BB%D0%BA%D0%B8 някой да ми разясни ако може 1во маслото за ''тестото'' не трябва ли да е разтопено щото на кубчета ще ми е малко трудно ? 2ро колко ''без много да го месите'' и 3тоя ''същия съд'' ?


    п.с. а да.. и на тавата отдолу да слагам ли мазнина или няма да загори ?


    п.с.2 сори за глупавите въпроси ама до сега винаги съм гледала сладкиши в които първо е ''тестото'' а после са плодовете/кремовете/конфитюрите и т.н.
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 04-09-2013 на 13:25

  2. #2
    Супер фен Аватара на cyclops
    Регистриран на
    Jun 2009
    Мнения
    1 022
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://recepti.gotvach.bg/r-945-%D0%...BB%D0%BA%D0%B8 някой да ми разясни ако може 1во маслото за ''тестото'' не трябва ли да е разтопено щото на кубчета ще ми е малко трудно ? 2ро колко ''без много да го месите'' и 3тоя ''същия съд'' ?


    п.с. а да.. и на тавата отдолу да слагам ли мазнина или няма да загори ?


    п.с.2 сори за глупавите въпроси ама до сега винаги съм гледала сладкиши в които първо е ''тестото'' а после са плодовете/кремовете/конфитюрите и т.н.
    Ооо това ми е една от любимите тарти - тарт Татен. Уникално. Може и с куши. оххх дояде ми се

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си