.
Отговор в тема
Страница 40 от 199 ПървиПърви ... 303637383940414243445090140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 4966
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Здравейте, хора!

любимата ми дева скоро има рожден ден и съм решила да му направя торта. Бихте ли ми препоръчали някаква?

// няма значение каква, отворена съм за всякакви предложения

Голям фен Аватара на xantia
    Това е млечна торта, направо да ти потекат лигите само като я гледаш.

http://thegingercookies.blogspot.com...g-post_23.html

Мега фен Аватара на galaxy29
    http://i.imgur.com/BMRpSjC.jpg
    http://i.imgur.com/WPtklHJ.jpg
    чийзкейк с къпинки, малинки, бели и черни бисквитки, заквасена сметана, кисело мляко и желатин

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Оу,вдъхновяваща тема ;3
    Аз не съм правила много опити в кухнята до сега,но това което съм правила ми се е получавало сравнително добре (за начинаеща като мен ;д)..бих прекарвала повече време в кухнята ако имах и повече време.
    Иначе при мен нещата стават само с подробна рецепта.
    на 13 съм.
    И аз съм същата и съм на твоите години. И аз не мога да се справя добре без наличието на подробна рецепта. Може да съм начинаеща, но много обичам да правя гофрети по една рецепта (ако някой иска да експериментира, да каже-ще му я дам) а също така обичам и след като ги направя и да си похапвам гофрети с Nutella. Mмм..

http://i.imgur.com/K2LhpKF.jpg торта с домашни блатове и домашно кремче за рождения ден на мамито и лелито

Супер фен Аватара на NissaN
    Преди щях да запаля кухнята когато се пробвах да готвя.А иначе мога да правя таратор,салата и др. без термична обработка че има опасност пак да забрава печката и да запаля кухнята.

Аз ще споделя една рецепта за мъфини. Та, необходими са ви 2 яйца, 90гр разтопено масло, 150мл прясно мляко, 1/2ч.л. сода, 2ч.л. бакпулвер, 2с.л. какао, 2ч.ч. брашно и 1ч.ч. захар. Слагате сухите съставки (содата, бакпулвера, какаото, брашното и захарта) в една купа и останалите - в друга. Разбърквате ги всяка поотделно, след което ги смесвате и бъркате (но НЕ бъркайте чак до получаването на хомогенна смес!) Разпределете сместа във формички за печене. Можете да сложите по 1-2 парчета шоколад във формичка. Печете на предварително загрята на 180С фурна за 20-25 минути + 5 минути във изключена фурна. Добър апетит!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    http://i.imgur.com/BMRpSjC.jpg
    http://i.imgur.com/WPtklHJ.jpg
    чийзкейк с къпинки, малинки, бели и черни бисквитки, заквасена сметана, кисело мляко и желатин
    може ли рецептата

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    аз ще пуsна утре sнимки на чийзкейка, който направих днеs.

sтига разбира sе да изглежда нормално хаха

дано и на вкуs да е ок.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Преди щях да запаля кухнята когато се пробвах да готвя.А иначе мога да правя таратор,салата и др. без термична обработка че има опасност пак да забрава печката и да запаля кухнята.
    браво.

Мега фен Аватара на baby_baby
    на 20 съм мога да готвя почти всичко

Супер фен Аватара на n1gh7mare09
    Много сме добре в кухнята, пържения яйца, варения яйца и кебабчета и кюфтета на скарата, к'во повече ти трябва

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Не стана много красиво на вид, но беше много вкусно:
    http://prikachi.com/images/744/6551744y.jpg
    http://prikachi.com/images/754/6551754A.jpg - ябълков сладкиш с бисквити
    за вечеря пък правих наденичка с доматен сос

Мега фен Аватара на xoxi
    Имате ли идеи за бърза вечеря за двама? Бързо, лесно и вкусно да е.

Хейй! На 17 съм и кулинарните си умения започнах още на 3-4 с прекрасни торти от кал Готвя от 3 години, просто защото не винаги ям това, което се готви и майка ми просто един ден ми каза: ,,Щом няма да ядеш - сготви си" И горе-долу от глад започнах да готвя. Любима рецепта?! Хммм..Може би салата с кус-кус...
    Слагате в една купа кус-кус и го заливате с вряла вода, похлупвате, докато набъбне и кус-куса-а не поеме водата. Краставица (без семките), домат, маслини, чушка, магданоз, в една купичка за дресинг малко лимонов сок и зехтин. Става убиец...
    Have a good day ^^

Абе, на гаджетата какво готвите? Моят си обича да си яде, не е претенциозен, но обича по-хранителни нещица.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Имате ли идеи за бърза вечеря за двама? Бързо, лесно и вкусно да е.
    Запеканка. Каквито зеленчуци ви се намират, с малко месо/колбас, всичко нарязано на кубчета, объркано с малко заквасена сметана и подправки на вкус, поръсено с настърган кашкавал. За 10мин. се подготвя и 25-30мин се пече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xoxi
    Благодаря за предложенията! Понеже нямаме изобилие от зеленчуци, нито пък месо и сметана, ще се спра на картофите тази вечер.

Момичета (и момчета може би), я ми дайте идеи за лесни ястия. За съжаление нямам печка, имам само котлон и микровълнова. Не ми идва много на ум какво друго мога да си сготвя освен яйца, ориз и спагети.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Момичета (и момчета може би), я ми дайте идеи за лесни ястия. За съжаление нямам печка, имам само котлон и микровълнова. Не ми идва много на ум какво друго мога да си сготвя освен яйца, ориз и спагети.
    Тиганитки; омлети; аз обичам всякакво пържено свинско (например наденичка) с доматен сос; пилешки пържолки със сметанов сос.. можеш супички да си правиш.. пържени филийки :Д..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Микровълновата с грил ли е?

Иначе - задушени зеленчуци с различни сосчета, гювечета, пълнени гъбки/картофи/пипер, палачинки със сладки и солени плънки, панирани тиквички/патладжан/пиперки. А с един грил-тиган си решаваш въпроса с всякакво месо и риба.

Студентче, а?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Абе, на гаджетата какво готвите? Моят си обича да си яде, не е претенциозен, но обича по-хранителни нещица.
    каквото ми се яде на мен
    или просто се разбираме какво да си сготвим...
    ми те всички момчета/мъже обичат по-хранителни нещица

Banned Мега фен
    картофи на фурна с топено сирене - примерно, всякакви салати,супи,пържени зеленчуци , задушени зеленчуци,ориз със зеленчуци, палачинки с каквото се сетиш, пържено месо някакво,

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    може ли рецептата
    трябват ти бисквитки с какао и бисквитки с мляко, масло или сметана, едно кисело мляко и една малка кофичка заквасена сметана, един желатин, а за по-сигурно може и два, някакво сладко, аз правя с домашно, хубаво става със сладко от малинки, къпинки, боровинки, ягодки, френско грозде или бъз, може да сложиш и същите горски плодчета в натурален вариант заедно със сладкото и да поръсиш с някакви ядки
    изсипваш желатина в малка купичка и го заливаш с малко вода, чакаш да набъбне и го разтапяш на вода баня, натрошават се бисквитите в някакъв съд, ако са големи пакетчета, може да не ползваш всичките, в друга купа се разбърква млякото и заквасената сметана, добавя се сладко и пак се бърка, добавяш желатина и пак бъркаш и накрая изсипваш върху бисквитите и слагаш в хладилника за да се стегне, може и във фризер за по-бързо, но ако забравиш да го преместиш в хладилника, ще хрускаш лед
    без захар се прави и е много лекичък и никак не е сложно, не съди по дългата ми рецепта
    С:

Banned Мега фен
    ^ мен сложността не ми пречи мерси,ще пробвам !
    забравих - ти какви бисквити използва ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си