.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Навила съм се да си правя. Бях пробвала веднъж, но не се получи нещо. бях си купувала и готова, но не ми хареса. Сподели си рецептата и някакви тънкости моля
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в общи линии съм я правила за партита и рецептата е за мнооого голямо количество /туба от минерална вода /

нарязват се плодове - 2-3 портокала, 2 лимона, 2 лайма /лимоните и лайма с кората/, 3-4 ябълки /червени по възможност/, заливат се с 1 бутилка ром /тъмен за червено вино, светъл - за бяло/ и захарен сироп /1 ч.ч. захар и 1 ч.ч. вода се слагат на котлона, докато не се стопи захарта, после се охлажда/ за тъмния вариант се слага и пръчка канела и оставям поне час в хладилника, в затворен съд...после изваждам и наливам поне 1,5 л сода, ако виното е сладко, може да сложа и 2, тук на светлия вариант слагам и стръкове прясна мента и пъхам пак за час в хладилника
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изобщо не е необходимо да се прави с нишесте.
    Ето тук в солидно количество крем има само 4 с.л. брашно. http://www.supichka.com/2012/08/blog-post_21.html

А иначе можеш просто да си приготвиш шоколадов мус - той се сгъстява доста, така че нито брашно ще ти трябва, нито нишесте. Разпределяш го върху бисквитите, изчакваш го 3-4 часа в хладилник и готово.
    лелееее, чак сега го виждам.... Благодаря ти иначе мила, ще пробвам рецептата и ще кажа какво се е получило. )
    Иначе аз вчера правих една моя си рецепта с пиленце, мъжкото тяло я нарича "пиле по китайски" ии един невероятен сладкиш, който знам от баба ми "църна маца" странни имена но пък са вкуснички, а за сладкиша да не говорим като се има предвид, че е шоколадов ) ако желаете давам рецепти дами )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си