- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
heartshapedbox Имаш моите поздравления. Мен цялата фамилия от малка ме говори, че съм вегетарианка и гевезе, защото съм се лигавела прекалено много за животните и не съм искала да ги ям. Истината е, че аз никога не съм била вегетарианка, аз не съм се ограничила да не ям месо, но го ям много рядко и то някоя немазна пилешка пържолка. Стигна се до това като бях малка да ме лъжат, че е пилешко нещо, което е било заек само и само да ям.. Като цяло семейството ми има много неправилна настройка към храната.
Сега съм спряла сладкото, което за мен е огромно събитие.Радвам се, че в стола в университета успявам да ям нещо вкусно, сготвено и което да удовлетворява здравословното ми хранене - можеш да ядеш сутрин плодова салатка, на обяд салатка и супичка, можеш и да ядеш свинско с картофи ако искаш.
Ядосвам се когато хората ми се карат, че ям прекалено много или неправилно, а самите те не се виждат. В стола веднъж хапвам салатка, паста със зеленчуци и чепка грозде, моя приятелка яде мазно месо с картофи и 2-3 филии хляб и защото моите чинии са 3, а нейната една, ми се кара половин час колко нездравословно се храня.
Сутрин хапвам мюсли с малко сладко от рози напоследък ако съм вкъщи или плодове ако съм в университета или в краен случай червено Корни, но само червеното, защото е без шоколад.
PinkPan7her опитай да не ядеш плодове вечерЗнам че не е хубаво когато попадат върху храна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more