.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Браунито е изпълнено като идея. Много го харесаха, аз лично... оставам неутрална. Не ми е любима консистенцията.

Утре ще правя цитрусови мъфини - базова рецепта като цяло, особеността е, че в тестото има цели 250 грама йогурт. Цитрусовият привкус идва от настъргана кора на 1 портокал, 1 лимон и 1 лайм.

Великден ще се празнува с портокалово-марципанови мъфини, понеже най-много ми напомнят за козунак.

А понеже съм мераклийка за още лимонови нещица, мисля да пробвам ето тези бисквитки, като заменя портокала с лимон и шоколадовия чипс с бял шоколад - http://sunshineskitchen.com/orange-c...-chip-cookies/. Това ще е към края на другата седмица обаче.

Откъм солени неща - ориз с гъбки. Допадна ми идеята за задушаване на гъбите с биричка и овкусяването на цялото нещо с пармезан.
    А тези дни в един голям съд - пилешко, картофи, гъби, доста лук, обииииилно настъргано сирене (Ементал) отгоре, овкусено с риган, босилек. Евентуално ще се прибавя и малко бульонена вода :д

Утре в библиотеката ще се яде салатен микс, малко домати, краставичка, котидж сирене, 2 сварени яйца.

Сърбят ме ръцете да омеся тесто за пица, да я намажа със зехтин, да сложа ароматни италиански домати, моцарела и песто Дженовезе... тоест - съвсем класическа пица "Капрезе". Не съм месила досега, ама... колко му е.

Чакам колет от България с буркани лютеница, хаха, винаги съм харесвала гювечета с 2 супени лъжици лютеница вътре, много готин привкус придава.

МНОГО МИ СЕ КУЛИНАРСТВА, както се вижда, направоооо... само опитни зайчета да имам. Заклевам се, приятните емоции на хората, които опитват, са ми, кажи-речи, целият кеф!!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Браунито е изпълнено като идея. Много го харесаха, аз лично... оставам неутрална. Не ми е любима консистенцията.

МНОГО МИ СЕ КУЛИНАРСТВА, както се вижда, направоооо... само опитни зайчета да имам. Заклевам се, приятните емоции на хората, които опитват, са ми, кажи-речи, целият кеф!!
    Да, аз също съм неутрална. И като цяло сладкишите, които приготвям, обикновено ги дегустирам само и за моя вкус ми се струват прекалено сладки или прекалено шоколадови, но аз просто до такава степен съм отвикнала да ям сладки неща, че трудно ще ми допадне нещо. Но пък хората, за които го правя, обикновено изпитват душевен оргазъм, докато ги ядат, това е важното. Аз също обичам да кулинарствам за другите. Просто няма такъв кеф да видиш доволната физиономия на някого, който току-що е опитал нещо, което си приготвила. :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Откъм солени неща - ориз с гъбки. Допадна ми идеята за задушаване на гъбите с биричка и овкусяването на цялото нещо с пармезан.
    Я, сподели по-обстойно. Четох го в блога на Пири, ама ми се губи нещо.

Някакви рецепти за свински филета месо? Нещо различно и шантаво искам :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си