.
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Само на мен ли като ми се размразят замразените плодове, са ми леко гадни? Обичам си пресни май :Д
    Зависи как ги размразяваш. Ако не е прекалено насилствено и не ги свариш в микровълновата - супер са си.
    Аз си купувах цели пакети замразени плодове - тропическите миксове са напълно окей, малините са напълно окей, горските плодове - и те. Ягоди обаче май не обичам размразени.

102, миш машът е традиционно българско ястие :д
    За гуакамолето си прав.
    Бих казала и хумус, маслиново песто, салата Капрезе.
    Би могла да свариш много твърдо яйца, да ги разполовиш, да смешиш жълтъка със сирена и да ги напълниш със шприц. Или да нарежеш краставицата на пънчета, да ги издълбаеш и напълниш със сирена.
    Дори с най-прости продукти, каквито си яла милиони пъти, може да поднесеш просто ястие по завъртян начин

Хрумва ми и най-любимата салата на семейството за нова година - айсберг, зелена ябълка, пушена сьомга, краставица, дресинг от лимонов сок, кисело мляко и майонеза.

Друга моя любима салата - настъргани цвекло, моркови, зелена ябълка + дресинг от зехтин, мед и горчица + начупени орехи.

А нещо, което напоследък си правя аааадски често - сваряваш кус-кус (той не се вари, де, а се оставя за 5 минути във вече кипнала вода, свалена от котлона), добавяш му зехтин и обилно кориандър, прибираш в хладилник. Задушаваш ситно нарязана червена чушка и морков, прибавяш ги към кус-куса и пак прибираш в хладилник.

А ако ти трябва основно - бутчета с мед и сусам! ЕДИН ПЪТ СА! Пиши, ако ти трябва рецепта. Елементарно се правят, само дано да имаш фурна.

Ако ти трябва десерт, свиркай, и за това имам предложения.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-06-2014 на 23:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си