.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ами, че аз си проверих, нали ви показах
    именно, защото ме интересуваше, попитах защо е така... след като никой не извади хубав аргумент, си проверих
    просто как да вземеш такива слаби твърдения за сериозни
    *обосновах се и с кое не съм съгласна, пък тя още ми твърди, че тези комбинации ще доведат до апокалипсис
    Лоооооооол. Ти каза, че в никакъв случай няма как да има проблем, аз просто казах на Пирина да внимава, защото знам от личен опит, че е доста опасно.

Дядо ми беше моряк през почти целия си живот, от него знам, че не е хубаво да се яде риба /сурова/ с мляко, никъде не съм казвала, че ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ довежда до апокалипсис. При мен за малко щеше да доведе, щом на теб не ти е проблем, яж си, никой не те спира.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Лоооооооол. Ти каза, че в никакъв случай няма как да има проблем, аз просто казах на Пирина да внимава, защото знам от личен опит, че е доста опасно.

Дядо ми беше моряк през почти целия си живот, от него знам, че не е хубаво да се яде риба /сурова/ с мляко, никъде не съм казвала, че ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ довежда до апокалипсис. При мен за малко щеше да доведе, щом на теб не ти е проблем, яж си, никой не те спира.
    хахах, сега друга песен запя... точно категорична си изглеждаше
    и се фокусирай хубаво, преди да твърдиш какво съм казала аз, защото за трети път казвам "според мен си е до организма на човека"
    т.е. хич не изкарвай мен в неведение и не ми преиначавай

BlackWings, тортата изглежда чудно, може ли рецепта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си