.
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Трябват ми пикантни/лютиви рецепти! Подозирам, че ще е най-лесно да са месни ястия, но приемам всякакви идеи.
    Не знам каква точно ти е дефиницията на лютиви/пикантни, но аз си правя редовно нещо, подобно на това, което описа, но добавям някои неща.
    Не обичам много бутчета, затова си взимам охладено пуешко и без това е по- сухо някак. Нарязвам ги на паралелепипедчета и ги кисна в доматен сос, лют червен пипер, една подправка за скара на Пикантина, соев сос/уорчестър, настъргана кора от лимон иии моето любимо табаско . После ги слагам в тигана с малко масло или в краен случай олио (мразя зехтин) да се запържат с малко лук, вадя ги, овалвам отново в Пикантината+черен пипер+червен (само в самите подправки този път) и ги връщам в тигана, понеже маслото не е като олиото да ги напои хубаво, става нещо като коричка от подправките хахаха ии накрая им капвам отново по една капка табаско от 2те страни, което попива в самите подправки.

Дано разбра от нескопосаното ми обяснение в просъница :Д Осезаемо люти ми се получават.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-23-2014 на 10:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си