Аз препоръчвам Сърдити картофи. Сега си ги готвя даже:
10бр. картофи
1 пакет гъбена крем-супа на прах
4-5с.л. олио
250-300гр. настърган кашкавал
2 щипки сол
2 щипки черен пипер
Картофите се обелват и нарязват на шайби. Поставят се в намазнена тава, поливат се с олиото и с 150 мл вода. Слагат се в загрята фурна на 250°С без нищо друго. Когато станат готови се заливат с разтворената в 300 мл гъбена супа(в моя случай сам си правя гъбената каша, но е доста по-трудоемко и малко по-скъпичко). Добавят се солта и черният пипер. Пече се, докато сместа, с която са заляти картофите, се сгъсти и започне да хваща ципа. Поръсва се с настъргания кашкавал и се запичат отново до златисто.
Рецептата е носител на първа наградата за месец май 2009-та година в категория "Ястия и супи" на сайта receptite.com