това е отпреди повече от месец, но сега намерих снимката
http://i.imgur.com/Sd9AJ5j.jpg заяк с картофи, моркови, лук, прясна мащерка и не помня какво още
твърде вкусни са малките пухчета :/
Да това е една от добрите рецепти за заек. За съжаление за печен заек си трябва по едро животно. Все пак и на задушено не е за изхвърляне. Някой любител на дивеча тук ?
Апък сега се сетих, че имаше и бяло вино и също така картофите бяха отвратителни, май самите те не бяха хубави.
Ами да, при печене се стопява значително повече отколкото на задушено например. За това и е хубаво да е по едър. Разбира се печения заек нищо не може да го замени. И като цяло печеното месо за мен е по-вкусно от задушеното.
Ами да, при печене се стопява значително повече отколкото на задушено например. За това и е хубаво да е по едър. Разбира се печения заек нищо не може да го замени. И като цяло печеното месо за мен е по-вкусно от задушеното.
В какъв смисъл се "стопява"? Заешкото няма мазнина...
Аз пък като че ли повече си падам по задушеното, някак си всичко поема от аромата и става многомного крехко.