Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Нз, някой като ми изцепи, че не ядял гъби/чушки/сирене или нещо толкова базово, в съзнанието си викам "мда бе, представям си да ти поднесат аспержи, завити в бекон/тарталети с мус от сьомга/гъши дроб с боровинки, ще гледаш като теле в железница". Просто експериментаторското в такива хора не е силно изразено, поради което и не виждам как ще са полезни за проучването, като нямат голяма база данни с вкусове и комбинации, с която да сравнят.
Извинявай, но аз примерно обичам да експерементирам в кухнята, по отношение на храните. И все пак не ям гъби (като малък имах натравяне и отгоава не ям), дреболии, жили, кожи и мазното... Не ми харесва и ми се гади от тях (буквално). Сега, ако няма какво друго да ям и става въпрос за оцеляване и тях бих ги ял, но при условие, че има и мога да си наготвя...