.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Искаш ли да дадеш рецепта за крема или ще ни оставиш само да си гледаме? ;д
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И преди бях писал този крем, изключително лек и вкусен е, а се прави много бързо. Трябва ти една кофичка заквасена сметана на данон (тия червените кофички), едно пакетче лешници, какао, 3 белтъка, 2 кафени чаши захар, обикновени бисквити(кръгли), кафе еспресо. Разбиваш в една купа сметаната с една кафена чаша захар с миксера, в друга купа разбиваш белтъците на сняг, добавяш другата кафена чаша захар. Смесваш белтъците със сметаната и разбъркваш с лъжица. Натрошаваш лешниците и ги добавяш към сместа, пак разбъркваш. Разделяш сместа на две равни части, в едната слагаш около една равна лъжица какао и разбъркваш. В чаша слагаш равни слоеве от какаовата смес и върху нея слагаш предварително потопена в кафе бисквита, след това допълваш с бялата смес (тая без какао), от горе лепваш една вишна/череша от сладко или коктейлна череша, оставяш в хладилника да се охлади.
    Може да сложиш и 4 белтъка преспокойно.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Конкретно АЗ няма да допринасям с нищо за зверствата в кланиците. Конкретно АЗ с МОИТЕ действия.
    Колко очарователно сладки сте.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Конкретно като спре пилешкото - ще спре да си вкарва в организма безумни хормони на растежа.
    (Не ми сравнявай с ГМО плодове и зеленчуци, благодаря!)

Като стана дума за месо - аз лека-полека захващам да поизключвам телешко и свинско по лични причини, да се опитам да ям пилешко по-рядко по горната причина и да залагам на пуешко и риба
    Как се казваше ? Блажени са вярващите.

anonymous708973
    Guest
    Аргументацията е на ниво

Когато баба ти успее да отгледа кокошка, готова за клане, за 45 дни, тогава ми говори за моите вярвания.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аргументацията е на ниво

Когато баба ти успее да отгледа кокошка, готова за клане, за 45 дни, тогава ми говори за моите вярвания.
    Когато баба ти успее да отгледа ягода колкото кайсия, тогава ми говори, че трябва да спреш да ядеш месо защото е вредно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си