- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Амииии, поне става за ядене (за разлика от другите пъти). Не е лошо, но не е както го обичам. И малко има вкус на пилаф, сигурно защото го правих с домашно пиле и то доста аромат пусна в бульона, а аз сложих само бульон, без вода :/
Но да, ядливо е. Другият път по-добре (:
Ще ти споделя моята тайна за добро за пиле с ориз - Идеята е да запържиш пилешкото месо в тигана, а не да го вариш и когато се позапържи да прибавиш към него ориза да се бланшира малко и след това да изсипеш сместа в тавичка и да добавиш тогава водата леко топла де, пробвай някой път, няма да съжаляваш със сигурност.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]