300 градуса?!?! Тва по фаренхайт ли?

180 с вентилатор или 200 без е стандартът.

Да си постна въпроса и тук:
Някой алергичен към глутен има ли?

Тенденциозно имам проблем с подут стомах. Не съм дебела, спокойно. Знам, че има за чистене, но определено понякога се усещам страшно подута, дори е болезнено. Нямам проблеми с ходене до тоалетна - в интерес на истината, сега се сещам, че сякаш нещата леко се усложняват, когато съм яла хляб.
Забелязах, че когато ми се случи да ям повече хляб, положението се влошава. Възможно ли е това да е алергия? Нямам обриви, но сред симптомите са именно подуване, дискомфорт в областта на корема... Би било доста тъжно да трябва да си търся безглутенов хляб, паста и кускус (такива животни има ли??)
Решила съм, че една седмица няма да ям хляб (освен ако не умирам и наблизо има Събуей), за да видя дали ще има разлика.

Все пак ще се радвам на инфо