.
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Threaded View

  1. #11
    anonymous708973
    Guest
    Задължително втори блат да има върху муса с бял шоколад, сметана и маскарпоне, че иначе така ще й се разпльока тортата, че ще се чуди откъде й е дошло.
    Да не говорим, че съчетанието от тия трите е безбожно тежко. Бих казала да се добави сирене рикота да олекоти комбинацията.
    И именно понеже е малко вероятно да уцели пропорциите от първия път, вторият блат ще реши проблема и няма да има нужда да се добавя желатин.
    Това, разбира се, ако не планира дебел блат с малко крем, но лично аз не съм фенка - тортата си става бая суха. Крем да има

    Минавам да похваля мама с няколко торти:
    1. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...492639f200b6a6

    2. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...7aac02558878e5 - последният ми РД в България, тортата беше купол.
    3. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...0649fa64ca8752 - не е торта, а ябълков пай. Страшно вкусно, ама и как няма - ябълки, канела, стафиди... ех. Определено се каня да направя ябълков щрудел по немски образец!
    4. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...c4&oe=548DDAB3
    5. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...b748ae6b0d6d2a

    Губят ми се някои от големите творения, беше правила за сестра ми торта "Морски свят" - имаше октоподи, рачета и т.н., трябва да я открия.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-27-2014 на 11:03

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си