Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
А аз да кажа за надценката. Ако това, което си вложил в продукти е 30 лв., напълно нормално е тортата да струва 60-70. Там се включва 20% ДДС, пари за режийни, пари за заплати, а и някаква печалба от цялото това нещо. Не че аз бих дала толкова много, при положение, че мога да си направя сама даденото нещо. Просто казвам да не съдите толкова много за цената (:
Това е така. Цените са й нормални за това, което е вложила тя. Аз не съм на мнението, че на Неделя тортите са по 30-40лв, защото няма висока надценка - и там е същата вероятно, просто готвят с евтини боклуци.
Но аз в момента не съм човек, който би дал толкова пари за цяла торта. Защото обичам да се занимавам със сладкарство, защото все още мога да отделя от свободното си време и така. След време, обаче, ако не ми се занимава, ще се доверя на някого, за когото знам, че работи с качествени продукти, въпреки цената.

А иначе за парче торта съм окей да дам 5-6лв, колкото да опитам. И около 2лв за бисквитка/мъфин не ми се струват много. :д

иначе моята пица е най-яка пък.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...9c&oe=54BE7676