.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Therichbitch, твърде крайна си и ми е малко странно, че не схващаш някакви елементарни неща.

Първо, всеки расте в различна семейна среда - на един му готвят 20 години, друг 20 години го разкарват по ресторанти и му поръчват храна, трети от 10 годишен го оставят сам да се оправя с приготвянето на храната, която ще яде (не с набавянето й) и т.н. Така че това какво кой какво заслужава далеч не се определя от това дали той те ебе и дали те ти готвят 20 години. Факторите са много други.
    Второ, за мен има огромна разлика между обичта към родителите и тази към партньора, отношението е различно просто. Аз обичам да готвя и ми доставя удоволствие, когато го правя за любимия ми обаче нещата стоят по много по-различен начин - старая се много повече, вълнувам се много повече, правя го с ужасно много любов и загриженост. За нашите ако готвя, изобщо я няма тази тръпка, просто защото са ми родители и ги възприемам по различен начин.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    старая се много повече, вълнувам се много повече, правя го с ужасно много любов и загриженост. За нашите ако готвя, изобщо я няма тази тръпка, просто защото са ми родители и ги възприемам по различен начин.
    крайна съм, да, но това не означава, че не разбирам за какво иде реч, просто казвам нещата по такъв начин, че да предизвикат съответна реакция,
    това, което се опитах да намекна по очевидно твърде индиректен начин, е да не се приемат наистина близките хора за даденост (казвам наистина близки в контекста на средната възраст на тийн форум, където едно 80% от връзките се разпадат рано или късно, т.е. тези хора минават и заминават, когато вече създадеш семейство е друга тема)

П.П. Абе знам ги аз приказките за фибрите, нещо не ме влекат много, здравословното хранене не е за мен, ако ми е писано ще умра на 90, пушейки по 2 кутии цигари на ден
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 00:13

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    П.П. Абе знам ги аз приказките за фибрите, нещо не ме влекат много, здравословното хранене не е за мен, ако ми е писано ще умра на 90, пушейки по 2 кутии цигари на ден
    на мен лично ми харесва да е средно положение
    нито някакво прекалено здравословно, нито само джънко фуутинки всекидневно
    все пак грехът е за да му се насладиш

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    на мен лично ми харесва да е средно положение
    нито някакво прекалено здравословно, нито само джънко фуутинки всекидневно
    все пак грехът е за да му се насладиш
    аз бях решила един месец да се храня здравословно, че четох някъде, че било хубаво, хаха, шегувам се, четох, че силните боли в главата могат да са предизвикани от токсини, резултат от много неправилно хранене, та исках да се пробвам да ям само полезни неща един месец и да видя как ще се почувствам, амааааа няма да ми се получи I guess

сори за дабъл пост-а, но ще трябва да призная, че предвид трипъл поста на Naive, не е много искрено извинението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си