.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Пак с моя кухненски робот. Още избирам. Защо само единият уж има функция чопър, но и на другите пише че нарязвали зеленчуците перфектно? С каква мощност трябва да е?
    Не ме пращайте в мама-та, моля ви, понеже там са само някакви женички, които друга работа си нямат и обсъждат в интернет как си купили уред за 5000 лв, защото онзи евтиният от 4990 не вършел никаква работа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пак с моя кухненски робот. Още избирам. Защо само единият уж има функция чопър, но и на другите пише че нарязвали зеленчуците перфектно? С каква мощност трябва да е?
    Не ме пращайте в мама-та, моля ви, понеже там са само някакви женички, които друга работа си нямат и обсъждат в интернет как си купили уред за 5000 лв, защото онзи евтиният от 4990 не вършел никаква работа.
    Виж сега, от електротехническа гледна точка не ти трябват огромни мощности, щото предполагам, че едва ли ще бъркаш бетон с него. Да не говорим, че някой като ми каже тва е еди колко си вата, значи е еди кво си - еми същото е и при колите. Карал съм голф 3ка 90 коня и астра г пак 90 коня, ми астрата върви повече в моя случай. Същото е и там - важен е КПД, 400 - 600 вата мисля, че ще те уредят с някоя марка като браун или мулинекс и ще ти е икономичен откъм сметка за тока.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си