.
Отговор в тема
Страница 123 от 199 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 4966
  1. #3051
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    е луда ли си
    щом пинкилота казва, че са макарони, значи няма място за разискване

  2. #3052
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Леле доста принцеси хапвам в последно време. Някои правили си принцесите по някакъв различен начин (добавя някоя подправка, слага яйце в каймата и пр.) ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

  3. #3053
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    да, аз си ги правя и по на далматинчо рецептата, но вие не може по нея и да не сте му писали лични за рецепти, защото ще разбера и ще стане лошо
    но ще ви кажа подобна
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 18:08

  4. #3054
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    + може да се намаже и майонеза отгоре и отдолу и към т. нар. сандвичарник
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

  5. #3055
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    не, звучи гадно и претруфено

  6. #3056
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    ^Какво е сандвичарник?
    Иначе много обичам сандвич със зеленчуци пекани на грил. Особено моркови..ом ном ном

  7. #3057

  8. #3058
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    щом обичаш, знаеш ли тези с тиквичките?

  9. #3059
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    Олееее!! И ние имахме такова!! На нова година като се приберем, ще го изровя!! :д

    тиквички *drools*

  10. #3060
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    нали <3

  11. #3061
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    пекани
    Оххх, това как ми бърка в червата...

    Какви принцеси са, ако няма кайма? о.о

    Сега ми се доядоха принцеси. Пфф, отвратителни сте!

  12. #3062
    Аз съм много добтър в кухнята!!! Никой не ми го признава обаче
    http://iconomicabg.blogspot.com

  13. #3063
    Повече от фен Аватара на Dollie
    Регистриран на
    May 2011
    Град
    Moon~ :)
    Мнения
    350
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ако говориш за рецептата, която аз съм пуснала, това определено НЕ СА макарони.
    Да!!

    Благодаря ти много!

  14. #3064
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    във форума
    Мнения
    1 636
    Някакъв друг лесен/мързелив начин за ядене на тиква , освен печена/варена , знаете ли?
    Вкусна рецепта за тиквено смути някой да е пробвал?
    3 дена я ям печена , и искам нещо друго , ама ме мързи да стържа , бъркам смеси в тави , и да се плескам

  15. #3065
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Оххх, това как ми бърка в червата...
    Офф печени* :Д

  16. #3066
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да, аз си ги правя и по на далматинчо рецептата, но вие не може по нея и да не сте му писали лични за рецепти, защото ще разбера и ще стане лошо
    но ще ви кажа подобна
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    Филийка, намазана с масло, отгоре резенчета домат, под тях резенчета шунка, отгоре кашкавал на плочки, ама тънки, по 2мм, ама между шунката и кашкавала малко зехтин, може пиперончино (демек лют), над кашкавала босилек и след като се изпече в сандвичарника, декориран с магданозче отгоре.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  17. #3067
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Олееее!! И ние имахме такова!! На нова година като се приберем, ще го изровя!! :д

    тиквички *drools*
    за парти грила ли говориш
    ако да потресен съм

  18. #3068
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    за парти грила ли говориш
    ако да потресен съм
    защо?

  19. #3069
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    Да, защо?

  20. #3070
    значи сега понеже изпитвам много голямо удоволствие да готвя и много обичам руло Стефани но колкото и рецепти да съм чел нещо се не ми се получава и никога не е вкусно като на баба а и тя ми е давала нейната рецепта та виждам че разбирате и бих бил благодарен ако ми дадете някоя идея с която ще ми се получи

  21. #3071
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    шото "и ние имахме такова"
    всяка кухня трябва да има "такова" =)

  22. #3072
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ако говориш за рецептата, която аз съм пуснала, това определено НЕ СА макарони.
    Защо да не са?

    Eдит: аааа, заради бадемите ли?

  23. #3073
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо да не са?

    Eдит: аааа, заради бадемите ли?
    Първо - дори на външен вид не приличат на макарони. Нито си имат полички, нито са толкова фини и нежни.
    И второто и най-съществено - тестото за макароните е коренно различно - тук има масло, обикновено брашно, мляко, сода и какво ли не, макароните са от ядково брашно (най-често бадемово:Д), белтъци и захар.

  24. #3074
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София
    Мнения
    914
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    всяка кухня трябва да има "такова" =)
    никога съм нямала"такова"
    /обичам подаръците/

  25. #3075
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    никога съм нямала"такова"
    /обичам подаръците/
    ще ти подаря аз една пинсета
    с която лично ще ти оскубя всеки косъм от нахалната глава
    ред по ред

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си